Blog

Latest News

Zilele Avantgarden 3, șapte zile pentru comunitate

Săptămâna 11-17 iunie le-am dedicat-o lor, oamenilor din comunitățile Maurer Imobiliare în general și locatarilor din cartierul Avantgarden 3 în special. Am creat pentru ei și pentru noi ocazii minunate de a sta de vorbă, de a ne cunoaște mai bine și de a strânge astfel cât mai tare legăturile dintre noi. Ne dorim ca relațiile cu ai noștri clienți să depășească sfera legăturii consultant imobiliar – client și să o transformăm într-o apropiată relație de prietenie din care să izvorască cele mai frumoase amintiri scrise împreună.

Cadrul desfășurării tuturor acestor întâlniri l-a reprezentat cartierul Avantgarden 3 iar în aceste șapte zile a prins mai multă viață, mai multă culoare și a răsunat de zâmbetele și chicotelile celor mici. Atenția ne-am îndreptat-o, cu precădere, către cei mici mergând pe ideea că zâmbetele lor reprezintă pentru noi adulții, sursa noastră de bucurie, dar am avut în vedere să ne orientăm prin diverse activități și către alte categorii de vârstă.
Am debutat cu un meci de fotbal disputat între clubul brașovean AS Brașov și echipa Avantgarden 3 formată din foști sau actuali jucători de fotbal, locatari ai cartierului Avantgarden3 și coordonată de Simon Maurer. Susținerea și încurajările venite din partea celor prezenți ca spectatori la meci, le-a adus victoria echipei Avantgarden 3 și, în același timp, bucuria celor ce fluturau în mâini stegulețe cu mesajul ”Susținem echipa Avantgarden3”.

Am continuat cu diverse ateliere practice și seminarii pentru copii, în urma cărora toți cei mici au plecat acasă cu zâmbete largi și cu satisfacția unor ”lecții” învățate în cel mai plăcut mod. Au învățat de la florăria Maison des Fleurs cum să realizeze un deosebit aranjament floral în ghiveci, cofetăria Bombo i-a inițiat în taina decorării prăjiturilor iar Ramona Duna, specialist în nutriție, a avut în grijă ca fiecare copil să învețe să-și pregătească singur câteva gustări sănătoase și pline de vitamine.

Tot pentru cei mici le-am pregătit o oră de joacă și de lectură sub supravegherea unor drăguțe doamne de la Aventuri cu Jucării și Cărți, iar mult îndrăgita Fifi, venită din parcul de distracții Superland, a reușit să pună în scenă împreună cu cei mici o poveste bine știută de toți iar rezultatul a fost o explozie de râsete și voie bună.

Pentru că viața unui copil nu este doar joc și joacă, am abordat și câteva aspecte pe care noi le considerăm importante în viața unui copil și pentru care noi, adulții, ne facem responsabili să le transmitem celor mici. Împreună cu reprezentații Inspectoratului Județean de Poliție am abordat tema educației rutiere și i-am făcut să conștientizeze cât de important este să acorde atenție sporită comportamentului lor în afara casei. De asemenea, medicul stomatolog de la cabinetul stomatologic Acordent a povestit cu ei despre igienă orală și i-a făcut să înțeleagă că spălatul dințișorilor în mod responsabil îi poate feri de multe neplăceri.

A 4-a zi din săptămâna dedicată comunităților Maurer imobiliare a venit cu o invitație la mișcare, adresată atât adulților cât și copiilor. Am avut, astfel, parte cu toții de o oră de fitness în aer liber plină de energie, vitalitate și bună dispoziție, antrenamentul realizându-se sub coordonarea instructorului de fitness George Bălan.
Un moment mult așteptat din cadrul Zilelor Avantgarden 3 l-a reprezenetat focul de tabără de sâmbătă seară. Devenit deja o tradiție în cadrul cartierului Avantgarden 3, acesta se rezumă la o seară cu muzică bună, momente plăcute de socializare sub lumina și căldura focului, băuturi calde și aluatul de pâine copt pe foc și îndulcit cu ciocolată sau diverse alte arome.

Alte articole/campanii

8000