Blog

Latest News

Urcăm, treaptă cu treaptă, scara succesului. Povestea Maurer Imobiliare devine tot mai frumoasă.

”𝐷𝑎𝑐𝑎̆ 𝑣𝑒𝑖 𝑡𝑟𝑎𝑛𝑠𝑓𝑜𝑟𝑚𝑎 𝑠𝑡𝑎̂𝑛𝑐𝑖𝑙𝑒 𝑑𝑖𝑛 𝑐𝑎𝑙𝑒𝑎 𝑡𝑎 𝑖̂𝑛 𝑡𝑟𝑒𝑝𝑡𝑒 𝑝𝑒 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑠𝑎̆ 𝑢𝑟𝑐𝑖 𝑐𝑎̆𝑡𝑟𝑒 𝑜𝑝𝑜𝑟𝑡𝑢𝑛𝑖𝑡𝑎̆𝑡̧𝑖 𝑑𝑖𝑛 𝑐𝑒 𝑖̂𝑛 𝑐𝑒 𝑚𝑎𝑖 𝑖𝑚𝑝𝑜𝑟𝑡𝑎𝑛𝑡𝑒, 𝑣𝑒𝑖 𝑎𝑗𝑢𝑛𝑔𝑒 𝑝𝑒 𝑐𝑢𝑙𝑚𝑖𝑙𝑒 𝑣𝑖𝑐𝑡𝑜𝑟𝑖𝑒𝑖.”

Asta am făcut noi, Maurer Imobiliare, de-a lungul timpului. Am privit obstacolele ca pe niște provocări care ne-au impulsionat să continuăm cu mai mult avânt și implicare, care ne-au determinat să ne autodepășim și să ne reinventăm.

Simon Maurer, omul care se află în spatele brandului Maurer Imobiliare si  în spatele celor 9000 de apartamentele vândute de-a lungul celor 14 ani de existenta pe piata imobiliara, si-a pus mereu intrebarea: ”De ce apartamentele pe care le livram sunt atat de rigide, cu o structura si o compartimentare atat de fixă?” iar de 4 ani, s-a aplecat mult mai intens asupra acestei nelinisti si a cautat, tot mai implicat, o solutie prin care sa elimine aceasta rigiditate.

De ce am vorbit de ”omul” Simon Maurer, si nu de fondator sau antreprenor? Pentru ca, mai presus de orice, plan si strategie prin care sa poate inflori business-ul lui a stat orientarea catre oameni si dorinta lui de a crea un produs, accesibil oricui si cu un puternic impact asupra cresterii calitatii vietii oamenilor.

𝐀𝐧𝐮𝐥 𝟐𝟎𝟐𝟎 𝐚 𝐢̂𝐧𝐬𝐞𝐦𝐧𝐚𝐭 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐌𝐚𝐮𝐫𝐞𝐫 𝐈𝐦𝐨𝐛𝐢𝐥𝐢𝐚𝐫𝐞 𝐨 𝐚𝐛𝐨𝐫𝐝𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐨𝐮𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐢𝐧𝐨𝐯𝐚𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐬𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐧𝐨𝐚𝐬𝐭𝐫𝐞 care a avut la baza orientarea către oameni și asigurarea unei vieți calitative în cadrul apartamentelor pe care le construim.

𝐓𝐫𝐞𝐜𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭𝐮𝐫𝐢 𝐜𝐥𝐚𝐬𝐢𝐜𝐞 𝐥𝐚 𝐚𝐩𝐚𝐫𝐭𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐦𝐮𝐥𝐭𝐢𝐟𝐮𝐧𝐜𝐭̦𝐢𝐨𝐚𝐧𝐚𝐥𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐠𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐜𝐨𝐧𝐜𝐞𝐩𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 #RoomInnovation, pe lână impactul pozitiv pe care l-a creat în rândul clienților nostri a fost recunoscut și de către partenerii noștri de seamă din domeniul Real Estate, lucru care ne onorează. 🏆

 

Alte articole/campanii