Blog

Latest News

Târgul Internațional de Carte și Muzică prin ochii noștri

Pentru că iubim cartea și oamenii, pentru că apreciem muzica bună și cultura sub orice formă a ei, am fost prezenți ca și parteneri ai Asociației Libris Cultural la unul dintre cele mai frumoase evenimente de cultură din Brașov, a XVI a Ediție a Târgului Internațional de Carte și Muzică desfășurat la Aula Univesității Transilvania, în perioada 21-24 martie 2019.

De la prima sa ediție și până astăzi, Târgul Internațional de Carte și Muzică -Libris a reunit tot mai mulți participanți și oaspeți de seamă. Un eveniment dinamic, viu, presărat cu surprize culturale, lansări editoriale, momente artistice dar și cu oferte de nerefuzat pentru publicul brașovean iubitor de carte, muzică și momente de calitate.

Și pentru că momentele de relaxare de acasă sunt completate de o lectură plăcută și o muzică de calitate, echipa noastră a fost prezentă la eveniment oferind premii în cărți pentru cei prezenți. Cărțile oferite sunt creații ale autorilor brașoveni, membrii ai Uniunii Scriitorilor Români Filiala Brașov.

Alte articole/campanii

8000