Blog

Latest News

Targ imobiliar Vivo 26-28 mai

În weekendul 24-26 mai, am avut plăcerea de a participa la a IV-a ediție a Târgului Imobiliar Constanța, eveniment organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, în cel mai mare și modern centru comercial al orașului, VIVO! Constanța.

Toți participanții s-au întrecut în oferte promoționale, iar noi, cei de la Maurer Residence Constanța, am avut ocazia să fim printre cei mai importanți jucători de pe piață imobiliară.

Am cunoscut oameni noi, oameni care își doresc tot ce e mai bun de la un complex rezidențial și au aflat, prin intermediul nostru, ce înseamnă calitatea și confortul pe care îl poate oferi o locuința. Cum ne-am pregătit pentru acest târg?

Toate eforturile pe care le depunem în dezvoltarea complexului nostru au că scop satisfacerea nevoilor celor ce își doresc un apartament exact pe gustul lor. Astfel, Maurer Residence Constanța a venit în întâmpinarea celor prezenți la târgul imobiliar cu oferte variate de apartamente, de la studio-uri și până la apartamente cu 4 camere, dar și cu servicii pe care le oferim după momentul achiziției unei locuințe:

  • Administrație proprie
  • Design interior
  • Servicii de curățenie
  • Reparații
  • Mutări
  • Închirieri

Însă cel mai avantajos serviciu pe care l-am dezvoltat pentru clienții noștri este cel de Customer Care, popular și printre cei care au venit să ne cunoască la Târgul Imobiliar Constanța. Printre aceste servicii, se regăsește Cardul de membru Maurer, ce este valabil tuturor celor care fac parte din comunitatea Maurer Imobiliare, iar cu ajutorul sau poți beneficia de reduceri oferite de partenerii noștri. Ele constau în oferte la destinații de vacanță, cosmetice, servicii de transport sau foto-video.

Lucrăm în permanentă pentru a dezvoltă toate aceste beneficii, că tu să te bucuri de o experiență cu adevărat plăcută, atunci când îți cumperi o locuința, dar și după momentul achzitiei.

Prin Târgul Imobiliar Constanța cei interesați au avut ocazia să vadă oamenii pasionați din spatele proiectului Maurer Residence Constanța, dar și gama variată de apartamente pe care le-am pregătit pentru ei. Încă de la prima cărămidă așezată, am gândit dezvoltarea proiectului cu un singur scop în minte: acela de a-ți oferi cea mai bună varianta de locuit pentru ține și familia ta.

 

Alte articole/campanii