Blog

Latest News

Târg Imobiliar cu oferte și premii inedite din partea Maurer Imobiliare. Avem câștigătorul tombolei!

În cadrul acestei ediții de primăvară a Târgului Imobiliar organizat la Business Park Brașov, vizitatorii standului Maurer Imobiliare au putut găsi aici, cu ușurință, toate ingredientele necesare unei vizite perfecte și complete. 🙂

Au fost întâmpinați cu zâmbete sincere și multă căldură de către noi și le-am creat un mediu prietenos astfel încât discuțiile purtate împreună cu ai noștri consultanți în vânzări să devină unele foarte plăcute și relaxante.

Achiziționarea unui apartament poate fi o decizie destul de greu de luat, așadar, datoria noastră este să facem ca această decizie să fie cât mai ușoară și să ne asigurăm că drumul clienților noștri către ”acasă” devine, astfel, cât mai scurt și plăcut.

Am povestit cu zeci de oameni despre proiectele noastre imobiliare din orașul Brașov, le-am prezentat punctele noastre forte și motivele care ne determină să considerăm că apartamentele noastre se pot trasforma cu ușurință în ”acasă” pentru oricine. Am povestit despre planurile noastre de viitor și despre frumoasele comunități care capătă contur sub umbrela Maurer Imobiliare.

Și, mai mult decât atât, le-am oferit tuturor vizitatorilor standului nostru șansă la o experiență unică: un zbor privat deasupra Brașovului pentru a se bucura de frumusețile orașului nostru dar și pentru a avea parte de o imagine de ansamblu, dintr-o altă pespectivă, asupra proiectelor noastre din orașul Brașov.

Și DAAAA, avem și câștigătorul tombolei noastre!
Îl felicităm pe VINTILĂ RADU și îi dorim să aibă parte de o experiență deosebită!

Alte articole/campanii

8000