Blog

Latest News

Susținem campionii și performanța în cadrul Cupei Mondiale de Sărituri cu Schiurile de la Râșnov

A fost competiție, a fost ski, a fost sărbătoare și a fost zbor deasupra lumii. Zile minunate petrecute la înălțimea competiției și competitorilor prezenți la Râșnooov, evenimentul care a găzduit, în premieră, în perioada 19 – 22 februarie,  Cupa Mondială- Sărituri cu Schiurile- Masculin de la Complexul Sportiv Râșnov, Valea Cărbunări.

Maurer Imobiliare susține performanța, sportul, determinarea campionilor, dar și străduința organizatorilor, acei oameni  minunați care fac ca un vis să devină realitate, Federația Română de Ski Biatlon, Comitetul Olimpic si Sportiv Român, Consiliul Județean Brașov, Primăria Municipiului Brașov, Primăria Orașilui Râșnov, Ministerul Tineretului și Sportului, Mnisterul Turismului și peste 80 de voluntari minunați, mari iubitori ai acestui sport nobil.

S-au înregistrat recorduri, s-au executat sărituri impresionante iar toate acestea au fost preluate live de mari televiziuni din toată lumea, pentru că din toată lumea au fost și zburătorii, așa cum au fost numiți acești supereroi ai aerului.

Ne-a plăcut la Râșnov, ne-au plăcut miile de spectatori prezenți, vibrația locului, emoția momentelor în care așteptam cu răsuflarea tăiată aterizarea săritorilor și ne-a plăcut să fim parte din această poveste frumoasă.

Dacă nu ați fost prezenți la acest eveniment și vreți să-i vedeți pe cei mai mari schiori ai lumii cum au evoluat în această competiție desfășurată în România, vă invităm să urmăriți video-urile de mai jos:

Prima manșă din Cupa Mondială de Sărituri cu Schiurile, Râșnov, poate fi vizualizată AICI

A doua manșă din Cupa Mondială de Sărituri cu Schiurile, Râșnov, poate fi vizualizată AICI

Va urma…

Alte articole/campanii

7000