Blog

Latest News

Seri de film în aer liber…momente pentru suflet petrecute, împreună, ACASĂ

De când nu ai mai văzut un film afară?

 

Am întâmpinat prima zi de toamnă într-o atmosferă familiară în comunitatea Avantgarden3. Ne-a fost dor să petrecem timp împreună și să ne bucurăm de lucrurile cu care ne-am obnișnuit în timp, așadar am organizat o seară de film în aer liber.

Parcă nimic nu ne bucură mai mult decât momentele acelea în care, cu mic, cu mare, ne întâlnim pentru o seară în familia Avantgarden3, așa a fost și în seara de 1 Septembrie, când ne-am hotărât să prelungim vara cu o zi.  Într-o ambiență caldă și prietenoasă, ne-am instalat comod pe puffuri lazy, pături, scaune, fotolii, chiar pe iarba de pe terenul de sport, am respectat distanțarea socială, dar ne-am apropiat mai mult unul de celălalt, și am vizionat împreună o comedie clasică ce ne-a binedispus și ne-a relaxat în egala măsură.

Serile împreună, deja devenite tradiție în comunitatea noastră, sunt evenimentele care dau personalitate cartierelor Maurer Imobiliare, aduc oamenii mai aproape sufletește și crează acel ceva care dă savoare unei seri liniștite Acasă.

Vezi album foto de la eveniment

Alte articole/campanii