Blog

Latest News

Seară de colinde ACASĂ, în Avantgarden 3

Pe noi albul zăpezii ne face să vedem viața în roz.
Ne face să zâmbim iar zâmbete noastre sunt, parcă, mai sincere ca altă dată…
Ne face să fim mai darnici iar ceea ce dăruim este din toată inima…

Ne face să fim din nou copii și să ne bucurăm de lucrurile mărunte cu aceeași licărire în ochi pe care o regăsim la copiii din jurul nostru și din viețile noastre.

Însă, atât pe noi cât și pe tine, albul zăpezii ne duce, fără îndoială, cu gândul la Sfânta Sărbătoare a Nașterii Domnului, la daruri și gânduri bune pentru cei dragi, la casa îmbrăcată-n haine de sărbătoare și la familia strânsă la olaltă ascultând colinda blândă și caldă care ne umple inimile de bucurie.

Și pentru că tot ce-i mai frumos ACASĂ se-ntâmplă, am ales să împărțim bucurie, zâmbete și gânduri calde în prag de sărbători oamenilor dragi nouă din comunitatea Avantgarden3. Ne-am încântat auzul cu suntelul duios al colindelor, ne-am îndulcit cu bomboane și turtă dulce și ne-am încălzit cu un ceai fierbinte savurat la ”umbra” bradului împodobit.

Ne-am cules energia necesară unui început de nou an din starea de bine care domina în cartierul Avantgarden3 în această seară de colinde, din bucuria sinceră a copiilor care încercau parcă din răspunteri să cuprindă tot ce le-am pregătit special. Personaje îndrăgite de ei, precum gașca de Moși Crăciunei și omul de zăpadă Olaf, le-au asigurat un zâmbet permanent pe fețișoare.

A fost minunat și parcă totul a fost desprins dintr-o poveste…. Și chiar dacă pare doar un clișeu, noi o spunem cu bucurie: povestea noastră continuă!

Mulțumim pentru tot sprijinul: Grupul Crăciuneii Band, grădinița Oac, locul de joacă Superland și Transilvanyan Art Academy.

Alte articole/campanii