Blog

Latest News

Real Estate Cocktail Hour

Am încheiat prima săptămână a lunii februarie cu un eveniment cu totul special. Poate vă întrebați de ce a avut o așa mare însemnătate, așa că o să vă povestim despre ce a reprezentat pentru familia Maurer Imobiliare această întâlnire.

Pentru o prietenie de calitate este important ca fiecare să contribuie cu ce are mai bun și să vină în completarea celuilalt. într-o relație de prietenie este nevoie de un ingredient foarte important: cunoașterea. Ele sunt valorile după care ne ghidăm și pe care vrem să le împărtășim mai departe în relația cu partenerii noștri.

Aceasta a fost premisa de la care am pornit, așa că ne-am gândit să organizăm un eveniment dedicat agențiilor imobiliare din Brașov, pentru a ne cunoaște și povesti pe larg despre cele mai noi proiecte pe care le dezvoltăm.

Joi, 7 februarie, reprezentanți a peste 50 de agentii imobiliare brașovene ne-au trecut pragul, am avut parte de multe zâmbete, voie-bună și discuții interesante purtate în compania unei gustări calde și a unui cocktail exotic. Ele sunt elementele care au dat contur acestei seri.

Scopul nostru a fost acela de a lega prietenii cu parteneri, și mai presus de toate, cu oameni de calitate; am povestit depre cum putem transforma împreună acest nou an într-unul cât mai prosper și am încheiat seara într-o notă pozitivă.

Alte articole/campanii

8000