Blog

Latest News

Raliu Sinaia

Maurer Imobiliare, susținător în cursa pentru performanță!

Duminică, 21.07.2019 am fost prezenți în cadrul celei de-a XI-a ediții a Trofeului Sinaia, în calitate de susținători ai pilotului  Vlad Teodor în cursa lui către performanță. Energie, spectacol și o doză mare de adrenalină, sunt doar câteva dintre elementele care descriu cel mai bine atmosfera evenimentului la care am luat parte.

A ajunge pilot de raliu, reprezintă visul pe care mulți dintre noi l-am avut încă din copilărie, sau la care am aspirat măcar pentru o secundă. Din acest considerent, pentru pasionații de mașini și senzații tari, #MaurerImobiliare a pregătit o surpriză – o tombolă unde au avut șansa de a câștiga o plimbare pe circuit în dreapta pilotului.

Pentru Vlad, sezonul 2019 a debutat cu etapa de la Cheile Grădiștei, o etapă nouă în campionat, în cadrul căreia l-am susținut și am fost prezenți, unde a obținut un loc fruntaș pe podium,  urmată apoi de etapa de Coastă Regională de la Sfânta Ana, unde a obținut primul loc în clasamentul general.

”Ultima etapă din acest an pentru mine a avut loc chiar în acest weekend, la Sinaia, fiind una dintre cele mai spectaculoase din calendar datorită numărului ridicat de spectatori și a configurației traseului.”

În cadrul cursei de la Sinaia, o problemă tehnică l-a împiedicat să puncteze, însă a obținut un scor foarte bun, iar scopul principal atât pentru această cursă cât și pentru cursele precedente din acest an, a fost acela de a face spectacol pe asfalt și de a încânta spectatorii, având în vedere că pilotează o mașină cu tracțiune spate, ce îi permite acest lucru.

Pentru mine anul competițional a luat sfârsit, iar pe această cale vreau să multumesc Maurer Imobiliare pentru încrederea și susținerea din acest an și din anii precedenți, sustinere care a contribuit la obținerea titlului de campion regional, a locului 3 în Campionatul de Rally 2 și a numeroaselor podiumuri de la Coasta Regional și Național.”

Noi, echipa #MaurerImobiliare, îl felicităm pe Vlad pentru perseverența și rezultatele remarcabile obținute până în prezent, îi suntem alături în continuare și îi dorim mult succes pe mai departe!

Alte articole/campanii