Blog

Latest News

Putem sta de vorbă despre ACASĂ și în cadrul standului nostru din incinta Iulius Mall

Primăvara aceasta a venit cu vești bune pentru noi! Din 8 Martie, puteți afla mai multe detalii despre cele mai râvnite apartamente din centrul Clujului, chiar în timp ce vă aflați la shopping, pentru că, la parterul Iulius Mall, a fost inaugurat standul dedicat proiectului Maurer Panoramic.

Și, fiindcă acesta a fost deschis chiar în 8 Martie, de Ziua Femeii, doamnele și domnișoarele care au trecut pe la stand au avut parte de câte o mică surpriză.

Colegele noastre, Camelia și Monica, vă stau la dispoziție cu cele mai proaspete informații, de luni până joi, între orele 10:00 și 22:00, vinerea între orele 10:00 și 16:00, iar duminica între orele 16:00 și 22:00.

Sunteți așteptați cu drag la standul nostru din Iulius Mall, ca să aflați mai multe detalii despre proiect, dar și despre finisaje, modalități de finanțare și alte facilități. Aici puteți studia inclusiv o machetă a clădirii Maurer Panoramic, cu ajutorul căreia puteți identifica poziționarea exactă a apartamentului care v-a atras atenția.

Alte articole/campanii

8000