Blog

Latest News

Pentru că ne pasă de comunitatea noastră, creăm, în permanență, servicii care să răspundă, cu adevărat, tuturor nevoilor tale

Încă de la elaborarea primelor noastre planuri de dezvoltare imobiliară, grija față de comunitățile pe care ne doream să le înființăm a fost principalul ingredient, liantul care ne-a unit, mai apoi, toate proiectele într-un crez comun: să ținem întotdeauna cont de nevoile clienților noștri și să le oferim tot ceea ce își doresc. Iar în cei peste 14 ani de experiență ne-am concentrat tocmai pe a le înțelege cât mai bine nevoile și a le oferi cele mai bune soluții. Iar astăzi ne mândrim cu echipele noastre de profesioniști dedicați dezvoltării continue și deschiderii față de oamenii pe care îi ajută să își împlinească cele mai frumoase vise.

Parte din marea familie Maurer Imobiliare, și noi, cei din proiectul Maurer Residence Constanța ne mândrim astăzi cu faptul că am fost tot timpul de aceeași baricadă și am respectat aceeași filosofie și aceleași deziderate care au transformat această companie într-unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de profil. Și totodată, într-unul dintre cei mai dedicați și implicați dezvoltatori imobiliari. Beneficiari ai vastei experiențe acumulată în aproape un deceniu și jumătate de activitate, am încercat să adaptăm neîncetat oferta noastră la cerințele reale ale pieței pentru a satisface cât mai mult dintre necesitățile reale ale oamenilor.

Serviciile post-vânzare pe care vi le oferim sunt tocmai expresia acestei acumulări constante nu numai de interes față de problemele cu care se confruntă clienții noștri în mod frecvent, dar și de soluții adecvate care să răspundă, cu adevărat, problemelor cu care se confruntă. De-a lungul timpului am fost atenți la toate nevoile pe care ni le-au comunicat tocmai pentru ca astăzi să putem oferi toate serviciile de care au nevoie cei ce au ales drept casă Maurer Residence Constanța.

Știm foarte bine că un stil de viață trebuie întreținut și că necesitățile unui proaspăt locatar nu se sfârșesc odată cu mutarea efectivă, așa că am dezvoltat multiple servicii post- vânzare pentru a-ți putea oferi sprijinul de care ai nevoie. Așadar, odată ce ai optat pentru o viață prosperă și împlinită în cadrul complexului nostru rezidențial, te vom ajuta cu absolut tot ce ai nevoie pentru ca tu să fii mulțumit de alegerea ta până la capăt.

Alegând Maurer Residence Constanța, beneficiezi de un serviciu de Administrație care îți asigură, în permanență, curățenia în interiorul complexului, a blocurilor de locuințe, întreținerea ascensoarelor, întreținerea spațiilor verzi și a tuturor spațiilor comune, cât și întreținerea și monitorizarea sistemului de dedurizare a apei pentru fiecare bloc în parte. În plus, o echipă specializată în deficiențe se află la dispoziția locuitorilor pentru anumite intervenții necesare, semnalate în perioada de garanție.

Ești în situația în care dorești să oferi spre închiriere apartamentul tău din complexul Maurer Residence Constanța? Îți oferim sprijin în intermedierea închirierii și te scutim de căutările lungi, în care încerci să găsești persoana potrivită. Astfel, îți rămâne mai mult timp pe care să-l petreci alături de cei dragi sau să te relaxezi cu activitățile preferate.

Servicii de Curățenie – Vrem ca viitorii noștri clienți să aibă parte de cea mai bună experiență, de la momentul în care îți faci cunoscută intenția de a cumpăra un apartament și până la predarea acestuia. Din acest motiv, locuințele noastre se primesc nu doar complet finisate, ci sunt supuse unei curățenii minuțioase. Astfel, te poți muta imediat cum primești cheile de la apartament.

Totuși, știm că timpul nu este întotdeauna de partea noastră, iar praful care se adună pe mobilier nu se șterge singur. Ca să te ajutăm, îți punem la dispoziție servicii de curățenie de cea mai bună calitate. Fie că îți dorești o curățenie generală, fie că vrei să fie una doar de întreținere, echipa noastră de profesioniști vor reda confortul și strălucirea casei tale.

Ne dorim ca tu să ai parte de absolut toate condițiile pe care ți le dorești atunci când alegi ca locuințele noastre să îți devină ACASĂ. Așa că ne-am gândit la toate detaliile, de la cele privind funcționalitatea spațiului, estetica și compartimentarea inteligentă sau finisajele, până la toate celelalte elemente de care ai nevoie pentru a te simți cu adevărat mulțumit de propria locuință. Nu trebuie decât să ne spui ce nevoi ai și noi te vom ajuta să îți transformi locuința în cea mai confortabilă casă. Prin intermediul unei game variate de accesorii pe care ți le punem la dispoziție!

Echipează-ți locuința cu tot ce ai nevoie pentru a te simți mereu în largul tău! Poți opta pentru rulouri exterioare care să îți asigure confortul termic și fonic, pentru plase de țânțari care să te protejeze pe tine și familia ta și chiar și pentru paravane de sticlă care să creeze spații suplimentare acolo unde ai nevoie.

Sistemele Smart Home te ajută să îți transformi locuința într-una inteligentă care nu doar să favorizeze confortul tău zilnic, dar să îți și asigure protecție totală pentru a te simți tot timpul în siguranță în casa ta.

Ce te faci când vrei să montezi o lustră, dar nu ai ustensilele necesare? Dar dacă îți dorești să schimbi culoarea peretelui tău din alb în galben? Nu știi niciodată când ai nevoie de o schimbare în amenajarea casei tale, iar pentru asta e bine să ai câteva soluții, îți propunem noi: Serviciul de Mentenanță, pe care îl poți solicita ori de câte ori ai nevoie de reparații în locuință. Iar cel de Design Interior te va ajuta să creezi atmosfera interioară la care ai visat mereu, cu ajutorul celor mai dedicați și inovatori specialiști, gata mereu să găsească cele mai bune soluții pentru ca locuința ta să se transforme, cu adevărat, în casa ideală la care visezi.

Atunci când decizi să faci parte din comunitatea Maurer Imobiliare ai doar de câștigat. Grija pe care o purtăm clienților noștri, profesionalismul cu care abordăm fiecare persoană în parte, dar și implicarea noastră de după momentul în care îți predăm apartamentul sunt doar câteva dintre caracteristicile care ne definesc ca fiind un complex rezidențial model și o echipă desăvârșită. Însă, ca să te surprindem și mai mult, am creat pentru tine un sistem de recompensare pentru că ești clientul nostru, prin care poți avea numeroase beneficii. Indiferent de orașul în care te afli, dacă ești client Maurer Imobiliare, cardul tău de membru îți aduce oferte speciale și discounturi oferite de partenerii noștri.

Ne dăm toată silința să oferim din ce în ce mai multe beneficii și servicii care pot fi în ajutorul clienților nostri în orice moment. Așadar, pregătim permanent servicii suplimentare și facilități pentru un stil de viață diferit și o experiență unică.Te așteptam și pe tine să faci parte din Comunitatea Maurer Residence Constanta!

 

Alte articole/campanii