Blog

Latest News

”Orășelul copiiilor”, bucurii pentru copiii de toate vârstele

”Dacă păstrezi copilăria mereu cu tine, nu vei îmbătrâni niciodată!” (Tom Stoppard) reprezintă ideea care stă la baza tuturor acțiunilor noastre în care punem jocul și joaca, în toate formele ei, la loc de cinste.

Ne bucurăm alături de copiii din jurul nostru și din viețile noastre de momentele pline de culoare, învățăm de la ei să ne păstrăm inocența și să trăim cu intensitate viața și ne culegem zeci de motive de fericire din zâmbetele lor senine și sincere.

”Orășelul Copiilor” este evenimentul care transformă an de an, cartierul Avantgarden 3 sau ”Orașul din interiorul orașului” într-un loc desprins parcă din cele mai frumoase povești pentru copii în care toată atenția noastră este ațintită asupra copiilor iar ei se simt, așadar, cu adevărat importanți. Acest eveniment dedicat copiilor a însemnat, și în acest an, VESELIE, CULOARE și DISTRACȚIE, întrucât am dispus de toate ingredientele necesare pentru a asigura consolidarea acestor piloni care stau la baza evenimentului nostru.

Copiii s-au bucurat la maximum de toboganele și saltele gonflabile puse la dispoziția lor în mod gratuit de către locul de joacă Superland și alți parteneri, și-au demonstrat simțul artistic în cadrul ateliere creative susțiunute de grădinița Oac, farmacia Dona și organizația C’Art Fest, au experimentat lucruri noi și si-au demonstrat îndemânarea în cadrul activităților realizate de grupurile Licuricii și Exploratorii.

Personajele Disney precum Mikey, Minnie, Donald, Daisy și multe alte personaje au fost nelipsite de la eveniment și s-au bucurat să facă poze cu toți copiii prezenți și să le împartă baloane colorate.

La VESELIE, DISTRACȚIE și CULOARE, elementele de bază, am adaugat și COMPETIȚIE, întrucât copiii cu vârsta minimă de 6 ani au avut posibilitatea să se grupeze în echipe de 10 copii și să parcurgă, contratimp, cele 10 probe din concursul nostru pregătit special pentru ei. Au început concursul prin parcurgerea unui labirint, au înțeles că picătură cu picătură se umple un pahar, s-au concentrat să termine un traseu urmând niste semnale. Și-au dat seama că formele geometrice sunt mai amuzante atunci când sunt formate din oameni, au demonstrat că au o dicție bună și si-au testat memoria în cadrul probei „Ce se află în cutie?”. Concursul s-a considerat încheiat după ce și-au creat în cadrul ultimei probe copacul echipei lor, cu impresii și idei despre experiența lor pe parcursul concursului.

La acest eveniment dedicat copiilor am avut în vedere ca și adulții să se simță răsfățați, creându-le zone de relaxare cu umbră și fotolii comode și fresh-uri răcoritoare pentru o zi extrem de călduroasă.

”Orășelul Copiilor” din cartierul Avantgarden3, în profunzimea lui, este greu de descris în cuvinte. Indicat este să-l vezi, să-l simți, să te bucuri de el cu inima deschisă și plăcerea fără limite a unui copil.

Alte articole/campanii

7000