Blog

Latest News

O lună întreagă pentru suflet. Decembrie pentru Maurer Imobiliare

Luna DECEMBRIE, pentru noi ca și pentru tine, este una specială și trăim intens fiecare secundă. Avem mii de motive de bucurie și o singură nemulțumire, legată de imposibilitatea opririi timpului în loc. Ne-am dori să prindem orele, minutele într-o clepsindră iar al ei nisip să înceapă a se scurge abia din întâi a lunii ianuarie.

Este o lună în care sperăm mai mult și avem convingerea că, magia acestei perioade, ne va împlini toate dorințele, de la prima la ultima, de la cea mai ascunsă și neînsemnătă la cea mai intensă și apăsătoare. Visăm mai mult și simțim din tot sufletul că, acum mai mult decât oricând, visurile pot deveni realitate.

Este o lună dedicată familiei, o lună în care savurăm momente de neprețuit alături de cei atât de dragi nouă și sufletelor noastre. Ne simțim compleți și împliniți și am vrea ca acest tablou de familie pe care îl pictăm, cu atâta drag și pricepere, să râmână același întregul an, de neatins, de nedezbinat.

Este o lună în care dăruim cu plăcere și primim cu zâmbetul pe buze, în care dorim să surprindem și așteptăm, cu emotie, să fim surprinși. Este perioada în care, indiferent de vârsta pe care o avem, privim cu ochi curioși de copil sub bradul împodobit pentru a ne găsi acolo cadourile mult așteptate.

Este luna în care se îmbină armonios sunetele calde ale colindelor cu râsetele zglobii ale copiilor din jurul nostru dar și a copiilor din noi, adulții. Este luna care miroase a scorțișoară și coji de portocale. Este luna în care, oriunde ai fi, auzi intens chemarea de ”acasă”.

Și, mai mult decât atât, pentru noi, Maurer Imobiliare….

Luna decembrie este perioada în care privim mai mult spre semeni decât spre noi înșine și parcă ne dorim să aducem mai mult bine în viața altora decât în propria viață. Să ne încâlzim inimile cu căldura pe care am adus-o în casele altora, să ne hrănim sufletele din bucata de pâine pe care am pus-o, cu atâta dăruire, pe alte mese și să zâmbim pentru toate zâmbetele pe care le-am conturat pe fețele celor din jurul nostru.

Pentru noi luna decembrie înseamnă un sfârșit dar și un nou început. Un sfârșit de an în care punem în balanță reușitele și eșecurile, realizările profesionale și cele din viața personală, dorințele și gradul lor de materializare, obiectivele și proporția în care au fost realizate, target-urile și nivelul la care au fost atinse. Ele reprezintă debutul nostru pentru anul care vine și în felul acesta ne asigurăm că fuga noastră după ” a fi mai bun mâine decât am fost azi” va fi, mereu, încununată de succes.

DA, aceasta este perioada pe care am așteptat-o, o trăim din plin și cu atâta emoție.
DECEMBRIE, lăsă-ne să ne bucurăm intens de fiecare moment pe care ni-l oferi și încearca să râmăi cât mai mult în viețile noastre! 😊

Alte articole/campanii

7000