Blog

Latest News

Nina Maurer, omul din spatele proiectului Maurer Residence

Maurer Residence este un proiect imobiliar ambițios pentru care își pun tot sufletul oameni la fel de ambițioși. Însă astăzi vorbim despre ea, NINA MAURER, persoana care se află în spatele acestui proiect de succes.

În armonie perfectă cu ale ei calități de mamă a doi copii și soție devotată, se află calitatea de om de afaceri. Trăsăturile ei definitorii sunt, de altfel, transpunse în realitate în proiectul Maurer Residence: implicare, transparență, seriozitate și determinare.

Este persoana care supervizează, îndeaproape, activitatea unui număr mare de persoane ce au în comun același gând: contribuirea, într-un mod pozitiv, la construirea viselor brașovenilor. Ceea ce îi oferă o satisfacție imensă este gândul că a reușit și va reuși în continuare să fie direct implicată în viața oamenilor atunci când iau una din cele mai importante decizii din viața lor: achiziționarea apartamentului în care vor locui.

Aspectul pe care pune accent și care îi oferă, de altfel, și siguranța succesului este: planificarea. Ea știe că marea diferență între a conduce o afacere și a fi un simplu angajat la afacerea respectivă este capacitatea de avea o vedere de ansamblu asupra afacerii, de a privi din toate punctele de vedere și nu doar din perspectiva sarcilor zilnice de serviciu.

Știe să fie un liant bun între toate categoriile de oameni cu care societatea interacționează, să plaseze sarcini specifice pentru fiecare în parte și să-i determine să acționeze în așa măsură încât munca lor să fie de o productivitate maximă. A urmărit de la început să fie un apreciat leader, și nu un șef. A REUȘIT!!!

Și, nu în cele din urmă, calități ca sensibilitatea și delicatețea, pe care le deține din plin, o plasează cu ușurință în sufletele oamenilor, reușind astfel să construiască o relație de prietenie și simpatie cu toate persoanele care o înconjoară. De la muncitorul de pe șantier până la oameni de afaceri din aceeași breaslă, de la furnizorii de materiale de construcții până la consultanții în vânzări din companie, de la persoanele din mass-media cu care intră în contact până la consumatorul final care a achiziționat un apartament, pentru toți este o reală plăcere să interacționeze cu doamna Maurer.

Ea este Nina Maurer, iar Maurer Residence EXISTĂ și ARE SUCCES și datorită ei.

Alte articole/campanii