Blog

Latest News

Muzică live în ceas de seară ACASĂ în Avantgarden3

Chiar dacă anul acesta a fost unul mai atipic, motiv pentru care evenimentele dedicate comunității au debutat odată cu ultima parte a verii, am avut în vedere o serie de momente care au vizat locuitorii din cartier, implicându-i activ atât pe cei mici cât și pe cei mari. Prin aceste acțiuni s-a urmărit, înainte de toate, creșterea valorii de comunitate însă, fiecare activitate în parte a avut și alte obiective specifice.

Pentru cei care adoră muzică de calitate, cărora le place să cânte la voce, chitară, orgă sau orice instrument, sau pentru cei care, pur și simplu, se relaxează prin muzică, concertul ”Acasă Împreună” sau serile de muzică live au reușit să aducă zeci de zâmbete pe fețele celor prezenți.

Muzica ajunge cu atâta ușurință la sufletele noastre și reușește să ne transpună într-o stare de relaxare, motiv pentru care serile petrecute în vibrațiile celor mai calde și plăcute note muzicale au fost o reală încântare pentru noi.

Ne-am bucurat de muzică de calitate, atât din repertoriul autohton cât și internațional. De la muzică ușoară sau clasică până la jazz sau folk, am avut parte de un savuros ”cocktail” de stiluri muzicale, lucru care a asigurat faptul că serile de muzică live au fost pe placul tuturor.

Atât în cadrul concertul ”Acasă Împreună” din data de 1 august, cât și în cadrul serilor realaxante cu muzică live de calitate, Grupul Art Quartet format din Robert Bede, Laszlo Bede, Vili Dula și Alex Șuteu  i-au încântat cu vocile lor pe cei prezenți. Locatarilor din cartier li s-au alăturat brașoveni din alte zone ale orașului dar și turiști care s-au lăsat prinși în magia momentului.

 

Asta înseamnă pentru noi ACASA. Povești scrise în cele mai frumoase culori și care iau forma celor mai plăcute momente petrecute alături de oamenii care au ales să facă parte din familia nostră.

Vezi album de poze din cadrul serilor de folk.

Vezi album de poze din cadrul concertului ”Acasă Împreună”.

Vezi video de la concertul ”Acasă Împreună”.

Alte articole/campanii

8000