Blog

Latest News

Maurer Villas, un nou concept marca Maurer Imobiliare

Începând cu vara acestui an, Maurer Imobiliare, dezvoltatorul imobiliar care a vândut până în prezent peste 6.000 de apartamente în proiectele imobiliare din țară, își continuă extinderea cu noul proiect Maurer Villas, un pas mai aproape spre ”acasă” pentru mai mult de 1.000 de familii.

Proiectul Maurer Villas va începe să prindă contur în cartierul Tractorul, zonă aflată într-o continuă dezvoltare, la intersecția dintre Strada Ștefan Baciu și Strada Argintului. Încrederea clienților și comunitățile pline de un suflu aparte au fost resorturile care au stat la baza extinderii și a dorinței de schimbare. Proiectul este aflat într-o zonă aerisită, proaspătă, deschisă, care se pliază perfect pe nevoia de spațiu și liniște a clienților noștri. Nu construin doar case, ci dăm naștere unor adevărate comunități, unui stil de viață diferit. Mai mult decât cărămidă și beton, un loc plin de căldură, o energie aparte și un confort de care avem cu toții nevoie.

Cu o experiență vastă și cu bucuria de a deschide drumul spre căminul prefect, Maurer Villas se prezintă ca o sintetizare a nevoilor, dorințelor și sugestiilor clienților noștri, pentru că ne pasă, pentru că sunt importanți și pentru că împreună contruim visuri.

Un alt plus al acestui proiect îl reprezintă arhitectura clădirilor. Pentru nevoia de intimitate și dorința de liniște, ne-am gândit la imobile tip vilă cu un regim redus de înălțime, de 2 etaje + mansardă. Cartierul va avea 36 de clădiri, spațioase, elegante, în care visurile pot deveni realitate, în care copilăria poate căpăta nuanțe de poveste.

Din nevoia de a economisi spațiu, din dorința de a-l valorifica în alt mod, dar și din experiența proiectelor anterioare, toate cladirile sunt dotate cu parcare subterană. Acest lucru aduce un plus de confort, de siguranță, dar asigură și mai mult loc pentru spațiile verzi, conferă senzația de libertate, armonie, deschidere.

Pentru a crea o lume mai bună pentru copiii noștri, pentru că sunt importanți și pentru că bucuria lor contează cel mai mult, din harta ansamblului Maurer Villas nu vor lipsi spațiile verzi, locurile de joacă pentru cei mici, în care siguranța să primeze.

În aceste 36 de imobile se vor construi un număr de 1.044 de apartamente, acestea având structuri, compartimentări și suprafețe diferite, reușind astfel să fie atinse preferințele și nevoile unei game largi de clienți. Vor pune, astfel, la dispoziția clienților garsoniere la prețul de 40.500 euro, apartamente de tip studio cu prețuri începând de la 43.000 euro, apartamente cu 2 camere începând de la 51.500 euro și, bineînțeles, apartamente cu 3 camere la prețul de 65.000 euro.

Lucrările pentru acest nou proiect vor fi demarate pe parcursul acestui an, termenul de recepție pentru primele apartamente fiind decembrie 2019.

Cheia casei visurilor tale e la noi!

Alte articole/campanii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.