Blog

Latest News

Maurer Residence Târgu Mureș partener al Mures Half Marathon 2019

Ce poate fi mai frumos pentru un pasionat de mișcare decât să poată alerga o singură dată pe an, pe străzile unui oraș unde circulația auto a fost oprită complet? Asta au experimentat cei peste 1000 de alegători care s-au înscris la a treia ediție a Mureș Half Marathon 2019. Printre ei și o parte din angajații Maurer Residence Târgu Mureș, care au format o echipă înscrisă la proba de ștafetă și semimaraton. De altfel, Maurer Residence Târgu Mureș a fost și partener al evenimentului, alături de companii importante din comunitatea locală care au înțeles importanța susținerii unor evenimente de acest gen.

Mureș Half Marathon a “purtat” alergătorii prin punctele turistice reprezentative pentru oraș. Luând startul din Piața Trandafirilor, aceștia au descoperit centrul istoric și cultural, cu clădirile emblematice ale urbei, au ajuns chiar la Cetatea Medievală, dar s-au bucurat și de zona nouă a orașului, totul într-o poveste de istorie în alergare, într-un oraș care abia astepta să îi întâmpine cu ce are mai frumos, într-un anotimp plin de viață! Participanții au putut descoperi și mai mult din frumusețea locurilor, s-au putut plimba prin pădurea înverzită a Platoului Cornești și au putut vizita Grădina Zoologică, aflată la 197 de metri deasupra orașului, într-o pădure de stejari și carpeni.
Aflată în zona tehnică, echipa suport a Maurer Residence Târgu Mureș a avut posibilitatea de a oferi tuturor participanților informații despre complexul rezidențial ce a început să se construiască la Târgu Mureș, în imediata apropiere a centrului orașului. Târgumureșenii prezenți la stand s-au arătat interesați de proiect, mai ales că sunt iubitori de mișcare în aer liber, activități pe care le pot avea și în noul cartier Maurer Residence din Târgu Mureș.

Alte articole/campanii