Blog

Latest News

Maurer Residence Târgu Mureș alături de comunitatea locală la ”UNU MAI ALTFEL”

Grație unui eveniment aflat la a doua ediție, Unu Mai Altfel, colegii noștri de la Maurer Residence Târgu Mureș au participat la un picnic vintage în superba cetate a orașului. Organizatorii au promovat evenimentul astfel încât participanții să vină alături de cât mai mulți membri ai familiei, la ceea ce se dorește un picnic clasic. Târgumureșenii au fost încurajați să vină de acasă cu păturică, coșuleț care să conțină mâncare și băuturi răcoritoare adaptate gustului și vârstei fiecăruia. În cetate, beneficiind de spații generoase de verdeață, organizatorii au amenajat spații speciale de recreere, de joacă și au pregătit un concert live al unei trupe locale, Oamenii Dimineții.

Respectând principiul Maurer Imobiliare care are în prim plan familia, și care începe să devină tot mai cunoscut și în Târgu Mureș, colaborarea Maurer Residence cu organizatorii evenimentului din cetate s-a potrivit perfect, familiile prezente având posibilitatea să cunoască detalii ale proiectului și să obțină informații despre etapele de derulare ale construcțiilor.

În curând și cartierul Maurer Residende Târgu Mureș poate deveni un spațiu foarte potrivit pentru astfel de evenimente având în vedere generoasele spații verzi pregătite pentru locatarii cartierului. Cu un procent de pe peste 30 % din suprafața totală destinată spațiilor verzi, noul complex imobiliar din Târgu Mureș devine un etalon la nivelul municipiului.

Alte articole/campanii