Blog

Latest News

Maurer Residence, crește cantitativ și calitativ

Prima fază de construcție a proiectului Maurer Residence se traduce în următoarele cifre: 14 imobile de 4,6 și 8 etaje și peste 750 de familii încântate de noua lor locuință. Pentru că planurile noastre nu se termină aici și obiectivele noastre încă nu au fost atinse, proiectul Maurer Residence își continua dezvoltarea.

Începând cu vara acestui an am demarat faza II a proiectului Maurer Residence. Tindem să ne perfecționăm continuu și pe măsură ce înaintăm să aducem un plus valoare proiectelor noastre. Acesta este motivul principal pentru care, în proiectarea imobilelor din faza II, am luat în considerare o serie de elemente care asigură, astfel, un nivel ridicat al calității.

Faza II recent demarată va include 14 imobile cu un regim redus de înălțime, 6 blocuri având 2 etaje și 8 blocuri fiind de 4 etaje. În acest fel este satisfăcută nevoia de intimitate a locatarilor care, în ultima vreme, s-au arătat tot mai reticienți față de clădirile înalte și impunătoare.

Proiectul Maurer Residence 2 este situat pe strada Nicolae Labiș, la o distanță de cca. 950 m de B-dul 13 Decembrie. Acest lucru, ne determină să considerăm locația proiectului Maurer Residence 2 ca fiind una excelentă, întrucât îmbină perfect nevoia de liniște și detașare fată de agitația specifică unui centru urban, dar, în egală măsură, locatarii se pot bucura de accesarea cu ușurintă a unei game largi de servicii și centre comerciale aflate în imediată proximitate.

Toate imobilele sunt dotate cu parcări subterane pentru a spori gradul de confort și accesibilitate, aceasta fiind o altă dorință manifestată de către clienții noștri pe care am ascultat-o și am transpus-o în realitate.

Și în această fază recent demarată vom pune la dispoziția clienților diverse structuri de apartamente, cu compartimentări eficiente și suprafețe generoase. Clienții pot opta între garsoniere, studiouri, apartamente de 2 sau 3 camere, iar prețurile încep de la 34.000 euro.

Alte articole/campanii

7000