Blog

Latest News

Maurer Residence Constanța sărbătorește un an de activitate în orașul de la malul mării, cu oferte speciale!

Despre ce a însemnat un an de când pe piața rezidențială a Constanței și-a semnalat prezența, Maurer Residence Constanța, am stat de vorbă cu Daniela Pătrașcu, administratorul companiei.

În luna aceasta, s-a împlinit un an de când pe piața rezidențială a Constanței și-a semnalat prezența un nou și semnificativ “jucător”, afirmat deja în mai multe orașe ale țării. Acesta se numește MAURER RESIDENCE CONSTANȚA și reprezintă extinderea la țărmul Mării Negre a unui concept modern și occidental în domeniul investițiilor imobiliare, concretizat deja la Brașov, Sibiu și Cluj, și acum la Constanța, de către compania Maurer Imobiliare, încununată după 12 ani de activitate, cu premiul “Lider în segmental rezidențial în Romania”. Momentul de sărbătoare, ne-a oferit prilejul de a avea un dialog cu administratorul companiei constănțene, doamna Daniela Pătrașcu, aceea care, după experiența dobândită în managementul unor companii de top și studii de marketing la Viena, a dat curs acestui proiect nou și ambițios.

Așadar, un an doar, aici și, de pe planșetele arhitecților, au devenit realitate primele imobile de la Constanța purtând marca Maurer Imobiliare …
Într-adevăr, blocurile B1 și B2 sunt aproape finalizate și vor fi predate în cel mai scurt timp cumpărătorilor. De altfel, primele șase blocuri sunt vândute în întregime, urmându-le spre vânzare blocurile B7 – B9.

Cum descrieți “conceptul Maurer Imobiliare”?
Și la Constanța urmărim aceleași deziderate care ne-au consacrat în celelalte proiecte din țară, respectiv construirea de ansambluri rezidențiale destinate a gazdui comunități moderne, având la dispoziție, în proximitate, funcțiuni urbane absolut necesare traiului la standarde occidentale, cum ar fi: spațiile verzi și spații de agrement, unități de învățământ private, spații comerciale și multe alte facilități. Vorbim deci de extinderea treptată la nivel național (am demarat deja în Cluj, Târgu Mureș și urmează alte orașe importante ale țării) a unui model de standard occidental în ce privește confortul traiului cotidian în ansambluri rezidențiale multifuncționale.

Există, în România, „cerere” pentru un astfel de tip de viață?
Fără îndoială! Studiile efectuate de specialiștii companiei noastre în decursul acestor 12 ani indică așteptări înalte în domeniu, cu precădere de la beneficiari din generația tânără, cu educație, mare parte trăitori un oarecare timp în țări occidentale, dornici să regăsească standarde asemănătoare și în țara lor, România.

Amplasamenul ales pentru Maurer Residence Constanța se dovedește a fi fost inspirat?
Da. Zona de nord a Constanței este în plin avânt, se construiește mult, se polarizează centre comerciale și alte facilități urbane care atrag după sine mii și mii de potențiali doritori de a locui în zonă.

Să o luăm ca pe o “invitație” de a cumpăra o locuință în acest complex rezidențial?
Sigur! Specialiștii noștri în vânzări au argumente solide în sprijinul celor afirmate mai sus, începând cu beneficiile zonei, configurația actuală și mai ales în perspectivă a acestui ansamblu rezidențial care își propune să ajungă la 3.400 de locuințe, dispuse în 61 de blocuri, plus atâtea alte funțiuni urbane, un adevărat “oraș în interiorul orașului“, unde se vor regăsi peste 30% spații verzi, terenuri de sport, locuri de joacă pentru copii, parcuri, magazine, etc.

Inevitabil, următoarea întrebare: Prețul?
Începând de la 42.300 euro pentru garsoniere/ studiouri, evident pe o paletă care depinde de suprafață, dar în care se urmărește permanent raportul corect calitate-preț. Sugestia mea, adresată celor interesați, este de a ne vizita la birourile de vânzări, din Str. Milano Nr.21, unde specialiștii noștri oferă toate informațiile și unde se pot viziona apartamentele.
Și pentru că, aniversarea de un an dorim să o sărbătorim alături de constănțeni, cu aceasta ocazie, oferim vouchere de reduceri de pana la 1.500 euro tuturor celor ce achiziționeză un apartament, pana în data de 1 septembrie 2018!
De asemenea, dorim să mulțumim celor peste 300 de familii care ne-au acordat încrederea lor, ne-au ajutat să creștem și care ne-au motivat să fim mereu cei mai buni în domeniu!

Mai multe detalii se pot obține la birourile noastre din Str. Milano Nr. 21, la numărul de telefon 0728 111 777 sau accesând www.maurerconstanta.ro.

Alte articole/campanii