Blog

Latest News

Maurer Panoramic și Simona Halep au făcut echipă bună la Sports Festival

Sports Festival este o experiență unică de festival, un mix între sport, divertisment, educație, competiție și distracție. Festivalul urmărește să crească apetitul oamenilor pentru sport și pentru anumite valori, precum: disciplină, spirit de echipă, atitudine de câștigător, rezultate pe termen lung, bucuria jocului, atitudine fair-play. Prin cele 30 de sporturi expuse, Sports Festival promovează un stil de viață sănătos, oferind modalități de învățare și oportunități de conexiune cu ultimele tendințe mondiale.

A doua ediție a Sports Festival a reunit cele mai îndrăgite sporturi și legende sportive, în perioadă 13-16 iunie 2019, la Cluj-Napoca. Festivalul a adus în prim-plan nume mari ale tenisului mondial, alături de cel mai îndrăgit sportiv român al momentului: Simona Halep.

Cel mai savuros moment din cadrul festivalului a fost meciul demonstrativ de tenis, eveniment susținut de Maurer Panoramic. Acesta a adus în lumina reflectoarelor sportivi de calibru mondial: echipa României, reprezentată de Simona Halep și de Marius Copil, împotriva echipei Italiei, reprezentată de Daniela Hantuchova și de Fabio Fognini.

Meciul s-a jucat cu casa închisă, într-un spectacol de lumini: 9000 de inimi au trăit la unison emoția, urmărind un demonstrativ de excepție, cu multe momente amuzante. Evenimentul s-a încheiat în aplauzele asistenței, dupa ce tatăl Simonei a schimbat câteva mingi împotriva fiicei sale, dar si împotriva lui Emil Boc, Primarul Clujului. La eveniment a fost prezent și fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill.

„A fost o seară minunată. M-am simțit minunat și pot să spun că nu am râs atâta în toată carieră mea cât am râs aici, într-o seară. E un nou inceput”, a spus Simona Halep.

Alte articole/campanii

7000