Blog

Latest News

Maurer Panoramic și campania ”Fantastic on Every Level”

Fantastic On Every Level este o campanie de marketing, care poziționează brandul Maurer Panoramic ca fiind unul de tip Smart & Visionary.

Cluj-Napoca este un oraș-reper în lumea consumatorilor de cinematografie. Prin reinterpretarea unor filme celebre, campania Fantastic On Every Level poziționează brandul Maurer Panoramic ca aparținând fundamental spațiului socio-cultural clujean.

Personajele și situațiile propuse sunt fictive. Maurer Panoramic creează o comunitate diversă și fantastică, în toate sensurile, iar concluzia decurge firesc: everybody is fantastic. Conceptul se dezvoltă prin faptul că personajele interacționează atât cu tine, cât și între ele. Acesta se distinge de celelalte concepte de pe piață, care sunt axate pe dimensiunea tehnico-lucrativă și de business. Publicul vizat preponderant este cel cu orientare spre viitor, care, într-un spațiu de tip smart-home, are posibilitatea de a evada din realitatea cotidiană.

Campania Fantastic On Every Level face referire și la exceptionalitatea lucrărilor tehnice, în ceea ce privește: arhitectura, alegerea materialelor, finisajele, dar și la importanța de a fi proprietar al unui produs marca Maurer Imobiliare, prin Maurer Panoramic. Fantasticul locului, dat și de personajele neobișnuite, stimulează dorința secretă de a aparține unei lumi fabuloase, pe care Maurer Imobiliare, prin Maurer Panoramic, o propune.

Vă mulțumim pentru audiență și vă dorim vizionare plăcută!

Alte articole/campanii

7000