Blog

Latest News

Maurer Panoramic a inaugurat un showroom, chiar la șantierul proiectului

SHOWROOM MAURER PANORAMIC: FINISAJE ȘI DOTᾸRI

Showroom-ul Maurer Panoramic a fost inaugurat recent, chiar la locația în care se dezvoltă proiectul din Piața Abator nr. 1, Cluj-Napoca. Acesta ilustrează potențialul estetic și funcțional al apartamentelor din clădirea Maurer Panoramic.

Astfel, vizitatorii pot vedea în detaliu produse de înaltă calitate, furnizate de producători de renume internațional. eSMART Technologies, Florim Ceramiche, Legrand, LG, Oséa Interiors, TECE, Woodcore, sunt câteva dintre companiile ale căror produse sunt expuse în showroom-ul Maurer Panoramic.

Finisajele premium și dotările moderne definesc un stil de viață la înălțime. Proprietarii apartamentelor din clădirea Maurer Panoramic se vor bucura de siguranță, funcționalitate și confort. Indiferent de structura aleasă, finisajele de foarte bună calitate, la alegere, precum și tehnologia de ultimă oră pun apartamentele într-o lumină cu adevărat specială. Astfel, toți proprietarii vor beneficia, în prețul apartamentului, de: sistem smart-home (nivel de bază, cu posibilitate de extindere), videointerfon, sistem de aer condiționat, incălzire prin pardoseală, parchet triplu stratificat, ușă de exterior antiefracție, instalații electrice complete, băi cu obiecte sanitare încastrate, plăci ceramice rectificate de înaltă calitate, terase finisate. Apartamentele din proiectul Maurer Panoramic nu se predau cu mobilier inclus, însă partenerii specializați în piese de mobilier sunt oricând dispuși să ofere proprietarilor consultanță și soluții adaptate nevoilor acestora.

 

 

 

 

 

Puteți descoperi toate finisajele și dotările care se regăsesc în showroom-ul Maurer Panoramic, programând o vizită, de luni până joi, în intervalul orar 09:00 – 18:00, și vineri, în intervalul orar 09:00 – 15:30.

Alte articole/campanii

8000