Blog

Latest News

Maurer Imobiliare a ajuns la peste 8000 de apartamente vândute

Am ajuns  la peste 8000 de apartamente vândute, peste 8000 de visuri împlinite

 

Pentru că tot ceea ce facem se bazează pe valori, pentru că ne place și știm să construim bazându-ne pe principii, deși traversăm cu toții o perioadă atipică, am ajuns la peste 8000 de apartamente vândute, o cifră impresionantă atinsă în cei 14 ani de activitate.

Ne bucurăm  în continuare de o dezvoltare dinamică și de o poziție privilegiată pe piața imobiliară, marcând pe hartă orașe importante din România iar planurile de extindere continuă. În toate cele 6 orașe în care dezvoltăm proiecte ( Sibiu, Brașov, Târgu Mureș, Constanța, Cluj-Napoca și Sighișoara), am reușit să transpunem în fiecare etapă a proiectelor demarate, valorile care stau la baza acestei companii.

Proiectele Avantgarden3 Sibiu, Avantgarden3 Brașov, Maurer Residence Brașov, Maurer Villas Brașov, Maurer Residence Constanța, Maurer Residence Târgu Mureș, Maurer Panoramic Cluj-Napoca și Maurer Residence Sighișoara sunt mai mult decât apartamente în imobile noi, sunt expresia încrederii clienților în experiența noastră.

Construim de 14 ani în România și în tot acest timp am adaptat locuințele cerințelor pieței și  momentului. Am fost mereu partenerii clienților noștri finalizând apartamentele personalizat, în funcție de dorințele dumnealor, împreună am transformat un simplu apartament în Acasă. Cu siguranță și acesta este unul dintre atuurile care ne-au ajutat să evoluam dinamic pe piața imobiliară și să reușim să construim chiar și atunci când conjuncturile păreau a fi nefavorabile. Astăzi continuăm proiectul Avantgarden3 cu faza 5, un nou concept, o nouă înfățișare, o abordare revoluționară a spațiului util din apartament. Maurer Villas, de asemenea, cel de-al doilea proiect al nostru din Tractoru, un ansamblu rezidențial cu o înfățișare deosebită, beneficiază și el de update-ul unei abordări inovative, fiind foarte căutat de cei care doresc să se stabilească într-o zonă aerisită, dar aproape de vibrația urbană. Recomandările clienților noștri sunt cea mai mare realizare a noastră, ne bucurăm de încrederea dumnealor și acest lucru ne onorează. ”

Ne bucurăm de o expansiune dinamică în ultimii ani, demarând lucrările unei clădiri emblematice pentru Cluj-Napoca, Maurer Panoramic, o clădire cu 5 niveluri de parcări subterane dintre care 3 clasice și 2 automatizate, 74 de metri și 21 de etaje ce vor găzdui 300 de apartamente de lux, spații comerciale la parter și spații de birouri la mezanin.

De asemenea, șantierul din Târgu Mureș a cunoscut o dezvoltare foarte rapidă, Maurer Residence Târgu Mureș reprezentând un ansamblu rezidențial de 53 de imobile, cu lac de agrement, spații de joacă, complex sportiv și clădire de birouri, momentan fiind ridicate 8 imobile, un cartier care se conturează frumos, transformându-se în comunitatea ce oferă locatarilor ei posibilitatea de a se bucura de toate privilegiile unui spațiu modern și dinamic.

Maurer Residence Sighișoara, este cel mai nou concept al companiei noastre, vizează construirea a 195 de apartamente- studio, 2 camere și 3 camere, pe o suprafață de 2,8 ha.

Maurer Residence Constanța, cartier avantgardist cu 60 de blocuri, spații de joacă, spații comerciale, sală de sport și grădiniță, se află deja la al optulea imobil construit, 4 dintre acestea fiind deja predate urmând ca și celelate 4 să fie predate în perioada imediat următoare.

Ne bucurăm împreună de construirea unui vis comun, visul tuturor de a fi acasă.

 

 

 

Alte articole/campanii