Blog

Latest News

Maurer Imobiliare și Spartan, parteneri de cursă lungă

Maurer Imobiliare și Spartan Race România, parteneri de cursă lungă

Weekend-ul 9-10 iulie l-am marcat cu alb-negru-roșu în calendarele noastre și am fost prezenți la Cheile Grădiștei unde s-a desfășurat cea mai faimoasă cursă cu obstacole – Spartan Trifecta Weekend. 

Spartan Race reprezintă, prin ochii noștri, o transpunere aproape perfectă a valorilor pe care noi, Maurer Imobiliare, le promovăm. Obiective comune, piloni de bază comuni pe care ne-am consolidat și un singur gând în care credem cu tărie: ”Învingătorii nu renunță iar cei care renunță nu vor ajunge niciodată învingători”.

Spartan Race și Maurer Imobiliare s-au dezvoltat în jurul conceptului de COMUNITATE. Dincolo de o simplă cursă cu obstacole și dincolo de apartamentele construite, stă dorința de a construi comunități formate din mii de oameni care rezonează cu valorile noastre, oameni uniți de același gând, aceeași misiune. Ne dorim să ne punem amprenta în mod pozitiv asupra stării de bine a oamenilor și să schimbăm vieți.

Spartan Race și Maurer Imobiliare înseamnă ANGAJAMENTE și PROMISIUNI făcute la început de drum de la care nu ne abatem. Este atât de important să ne  construim fiecare zi, să ne ghidăm cu atenție fiecare pas și să ne comportăm ca atare pentru a obține încrederea celor din jur.

Spartan Race și Maurer Imobiliare sunt adepții traseelor atipice,  cu OBSTACOLE de diferite intensități. De ce? Pentru că un drum drept și simplu, parcurs cu ușurință, nu ne va oferi niciodată satisfacția pe care o putem resimți la finalul unui drum anevoios. Este vorba de AMBIȚIA și INSPIRAȚIA de a depăși obstacolele și de a privi doar înainte, spre linia de ”Sosire”, indiferent cât de greu pare traseul.

Spartan Race și Maurer Imobiliare cred în puterea MOTIVAȚIEI. Chiar dacă pare un clișeu, viața este despre visuri și idealuri, despre dorințe și despre motivația pe care fiecare dintre noi trebuie să o regăsească în el însuși pentru a-și transforma visul în realitate, pentru a-și atinge idealul sau pentru a-și îndeplini dorințele.

Și, poate cel mai important pilon de bază îl reprezintă ECHIPA. Spartan Race și Maurer Imobiliare cred cu tărie în spiritul de echipă. Atunci când ai sprijinul echipei tale nu există rampe prea abrupte, pante prea alunecoase și nici obstacole imposibil de depășit.

Provocările sunt pentru cei puternici, iar noi suntem suficient de curajoși și competitivi pentru a face față provocărilor.

Album Foto

Vezi VIDEO

Alte articole/campanii