Blog

Latest News

Maurer Imobiliare și pilotul Manu Mihalache, ÎMPREUNĂ într-o cursă plină de adrenalină

În weekend-ul acesta se dă startul celei de-a 52-a ediție TESS Rally Brașov, din cadrul legendarului Campionat Național de Raliuri.

Manu Mihalache, pilotul brașovean susținut de Maurer Imobiliare, va fi și el prezent la linia de START. După o absență de 5 ani de la competițiile de raliu, se pregătește să facă o revenire spectaculoasă alături de prietenul său de încredere, Jancsi Soos, care îi va fi copilot.

Cu o experiență de peste 20 de ani, Manu Mihalache este unul dintre cei mai talentați piloți din România, acesta concurând în Campionatul Naţional de Raliuri, dar şi în Campionatul de Viteză pe Traseu Montan. Ne bucurăm că și noi, Maurer Imobiliare, cu o experiență de 17 ani pe piața imobiliară, îi putem fi alături în aceste momente unice.

Manu Mihalache nu este doar un pilot, ci un simbol al perseverenței și pasiunii. Împreună cu echipa sa, el se pregătește să demonstreze că nimic nu este imposibil atunci când ai susținerea și încrederea celor din jur. Maurer Imobiliare se alătură acestei calătorii și susține pe deplin toate eforturile de a deveni împreună o echipa mai puternică.

Prima zi de concurs, 28 octombrie 2023 (sâmbătă), debutează cu proba specială “Bran”. Astfel, în intervalul orar 07:30-18:30, circulația va fi restricționată pe DF Calea Haiducilor și DF Pănicer, pe sectorul cuprins între intersecția DC 51 cu Str. Valea Porții (Bran), continuând pe DF Calea Haiducilor și apoi pe DF Pănicer până la intersecția cu DJ 101 (Rășnov – Glejărie).

A doua restricție a zilei de sâmbătă, 28 octombrie 2023, implică închiderea circulației publice pe DC 129A între Predeal și Azuga, pe tronsonul cuprins între intersecția DC 15 cu DC 129A (Predeal) și continuând pe DC 129A până la intersecția cu Str. Sorica (Azuga), în intervalul orar 08:30-13:00.

A treia restricție a primei zile de concurs se concentrează pe aceleași segmente de drumuri menționate anterior, DC 129A și DF Valea Gârcinului. În intervalul orar 10:00-20:00, aceste trasee vor fi închise circulației publice.

Ultima zi de concurs, duminică, 29 octombrie 2023, debutează cu o restricție scurtă pe DF Valea Gârcinului și DC 129A, în intervalul orar 08:15-13:00.

Cu siguranța și acum, nu va lipsi spectacolul oferit de către participanți. Prin urmare, haideți în număr cât mai mare să ne bucurăm de spectacol, să simțim din plin adrenalina și, bineînțeles, SĂ-L SUNȚINEM PE MANU MIHALACHE!

Alte articole/campanii