Blog

Latest News

Maurer Imobiliare și Mihaela Tatu, împreună în cadrul unui eveniment organizat în Avantgarden3

Luna ianuarie o dedicăm femeii. Clar, și luna martie. Chiar și luna mai. Dar și lunile din vară i se potrivesc perfect. 😊

 

De fapt, noi credem că femeia trebuie să fie mereu în centrul atenției și indiferent de momentul din an să ne orientăm atenția asupra ei.  Acesta este motivul pentru care, la sfârșit de luna noiembrie, am organizat o seară deosebită pentru toate doamnele care și-au dorit să afle răspunsul la o întrebarea care ne frământă deseori: ” Unde sunt eu în viața mea?”.

Evenimentul a fost onorat de prezența a peste 150 de doamne și domnișoare și a fost organizat în Sala de Conferințe din Cartierul Avantgarden3, locul în care ne-am obișnuit deja cu acțiunile dedicate comunității și nu numai.

A fost o seară deosebită cu speakeri de marcă,  amfitrioana evenimentului fiind Doamna Nina Maurer, fondatoarea companiei, cea care a făcut posibil acest moment deosebit, Mihaela Tatu, femeia de ”3X femeie”, coach-ul și mentorul mai multor personalități și Prof. Univ. Dana Lupșa, fondatoarea asociației Happy Moms, dar și brand developer pentru femei antreprenor.

A fost o seară a bucuriei și a descoperirii, momente cu adevărat motivaționale care ne-au adus mai aproape de noi înșine dar și de cei din jur.

Alte articole/campanii