Blog

Latest News

”Fluier final” pentru cel de-al treilea sezon de antrenamente de fotbal oferite copiilor din Avantgarden3

Maurer Imobiliare și Celta Brașov încheie cu succes cel de-al treilea sezon de antrenamente de fotbal oferite copiilor din Avantgarden3

Pentru noi, Maurer Imobiliare, implicarea în viața oamenilor din comunitățile pe care le construim reprezintă unul din obiectivele de bază ale companiei și, mai mult decât atât, un pilon important care susține o relație de durată între companie și oamenii care le-au oferit încrederea lor.
Din seria activităților cu și pentru oamenii care au ales să se alăture familiei create de noi, Maurer Imobiliare, fac parte și antrenamentele gratuite de fotbal oferite copiilor din comunitatea Avantgarden3 ce se desfășoară pe terenul de fotbal din acest cartier.
Aceste antrenamente sunt adresate tuturor copiilor din Avantgarden3 cu abilități sportive deja dezvoltate sau doar aflați în faza de amatori, dornici să se inițieze în tainele acestui sport mult îndrăgit, fotbalul. Antrenamentele au loc sub coordonarea antrenorului principal, Liviu Nicolae, şi a antrenorilor spanioli din cadrul clubului sportiv Celta Brașov/ CS Coltea 1920, Sergio Ranera Santos, Adrian Noquera și Xoan Fernandez , această activitate fiind susținută din punct de vedere financiar de către noi, Maurer Imobiliare.
”La fel ca și partenerii noștri, Maurer Imobiliare, suntem adepții unei vieți sănătoase și active dobândite prin practicarea unui sport și suntem încrezători în faptul că atât fotbalul, cât orice alt sport, poate trece cu ușurință de la pasiune la performanță atunci când, de la o vârstă fragedă, i se oferă copilului posibilitatea să primească suport tehnic și moral de care are nevoie la început de drum. Calitatea antrenamentelor, dedicarea și profesionalismul antrenorilor din clubul pe care îl reprezint, împreună cu susținerea morală și financiară a partenerilor noștri, Maurer Imobiliare, reprezintă bazele acestei activități pe care o derulăm deja de 3 ani petru copiii din Avantgarden3. ”, susține Ciprian Jurubescu, directorul sportiv al clubului Celta Brașov.
Acest proiect a fost demarat în primăvara anului 2017 şi a reprezentat un real succes încă de la prima ediţie, fiind o activitate extrem de îndrăgită de copii. Dacă la primele două ediţii, un număr de cca 30 de băieţi cu vârste cuprinse între 6 şi 12 ani s-au bucurat de această activitate, anul 2019 a însemnat aproape dublarea numărului de copii înscrişi. Acest lucru a fost posibil datorită celor două grupe noi: grupa mini/de iniţiere cu copii a căror vârstă este cuprinsă între 3 şi 5 ani şi grupa de fete. Aceste două grupe noi introduse ne-au demonstrat, în primul rând, faptul că pasiunea pentru fotbal nu cunoaşte vârstă şi, în al doilea rând, că un sport, predominant pentru băieţi, poate fi practicat cu atâta dăruire şi pasiune, şi de către fetiţe.
Acest sfârșit de lună octombrie a pus punct final celui de-al treilea sezon de antrenamente, fiecare copil participant primindu-şi diploma de merit pentru parcurgerea acestui sezon cu numărul 3 de antrenamente, diplomă oferită de reprezentanţii proiectului nostru, Maurer Imobiliare şi directorului clubului sportiv Celta, Ciprian Jurubescu.
Această zi a fost încărcată de zâmbete molipsitoare şi multă bucurie iar pe chipurile celor mici se citea mândria acumulată datorită tuturor progreselor şi deprinderilor dobândite. “Este vorba de visuri mici îndeplinite şi paşi importanţi parcurşi până la îndeplinirea visului cel mare care sădeşte în mintea fiecărui copil prezent la această activitate- visul de a deveni un fotbalist.”, declară Cristina Nicodim, responsabilul de acest proiect din partea companiei noastre, Maurer Imobiliare.
Pentru a le da încredere celor mici că visurile devin realitate, a fost invitat la acest ultim antrenament festiv, David Gaitan, un băiat de 13 ani care a debutat în tainele acestui sport în cadrul primei ediţii de antrenamente în Avantgarden3, la fel ca toţi ceilalţi. “Având, poate, un strop de ambiţie în plus, de determinare şi implicare, a făcut paşi rapizi şi mari fiind selecţionat de către clubul Celta. Acest tânăr cu perspective reprezintă pentru toţi ceilalţi copii un exemplu că, dacă îţi doreşti cu adevărat, totul este posibil.”, declară Liviu Nicolae, antrenor în cadrul clubului Celta.
Momentul care i-a surprins pe toţi copiii a fost vizita fotbalistului Gabi Tamaş care a împărţit autografe copiilor pe tricouri sau diplomele de merit şi a participat la şedinţele foto de grup, dar şi individuale cu fiecare copil dornic.
Evenimentul s-a încheiat cu un moment dulce, aşteptat cu sufletul la gură de fiecare copil, o porţie gustoasă şi binemeritată de prăjituri şi sucuri servite în incinta restaurantului Maurer for Life din Avantgarden3.
Antrenamentele se vor relua în aer liber, pe terenul de fotbal din cartier, odată cu primăvara anului 2020, însă, pe perioada iernii, conducerea Clubului sportiv oferă soluții copiilor pentru a putea avea continuitate în practicarea acestui sport.

Alte articole/campanii