Blog

Latest News

Maurer Imobiliare și C’Art Fest…împreună, din pasiune pentru CULTURĂ

Investiția în cultură, artă și educație reprezintă baza unei dezvoltări armonioase și speranța unui viitor ALTFEL, altfel pentru mine, altfel pentru tine, altfel pentru copiii noștri. Acesta a fost primul impuls care ne-a determinat să pășim cu dreptul, cu încredere și implicare, în acest parteneriat.

Iar al doilea impuls, la fel de puternic, l-a reprezentat vechea vorbă ”Cine se aseamănă, se adună”, întrucat noi, Maurer Imobiliare și C’Art Fest, împărtășim atât de multe valori comune:
…vorbim despre visuri transformate în realitate
…vorbim despre comunitățile pe care dorim să le dezvoltăm continuu și despre viața pe care o aducem unui oraș
…vorbim despre investiții în viitor
…ne dorim să fim cunoscuți și îndrăgiți în întreaga lume
…suntem mândri că am reușit, prin munca noastră, să lăsăm o amprentă a binelui, a frumosului în această societate
…aceeași piloni puternici stau la baza dezvoltării noastre armonioase: pasiune, implicare, seriozitate și calitate.

”Cine” sau ”ce” este C’Art Fest?
C’Art Fest a devenit azi ceea ce cu puțin timp în urmă reprezenta visul comun al unor oameni pasionați de cultură: cea mai amplă manifestare de artă contemporană din România. Conceptul festivalului este acela de a pune în valoare, prin cultură și educație, localitatea Cristian.

Se dorește astfel, ca acest festival să încânte comunitatea în care este organizat, să o dezvolte, să unească oameni care împărtășesc aceeași pasiune pentru frumos, pentru artă și cultură și să transforme Cristianul într-o localitate recunoscută în țară și chiar în întreaga lume.

”C’Art Fest înseamnă respect pentru istorie, înseamnă bucuria momentului și investiție în viitor. ”, mărturisește Alexandru Crețu, președintele festivalului.

C’Art Fest în cifre
09.07 – 16.07.2017 este perioada de desfășurare a festivalului
4 secțiuni pe care este structurat: teatru, carte, muzică și film
8 zile de festival
40 de evenimente
200 de artiști români și internaționali

Și nu în ultimul rând, mii de spectatori…oameni dornici să se bucure de experiențe inedite, deschiși către ”frumos” și către un dialog multicultural, oameni pasionați de artă, de teatru, film, și dans, oameni care iubesc cartea, poezia și scrisul, oameni care vor să-și încânte privirile cu expozițiile de fotografie și statuile vivante ce împânzesc străzile localității, oameni care vor să-și educe într-un mod plăcut copiii prin spectacole ale Operei Comice și piese apreciate de teatru, părinți și copii de la cei mai mici la cei mai mari care vor să privească cu admirație proiecțiile de pe turnul Bisericii Evanghelice.

FII ȘI TU UNUL DIN EI! Maurer Imobiliare și C’Art Fest sunt onorați să te invite la festival!

Alte articole/campanii

8000