Blog

Latest News

Maurer Imobiliare, printre laureații Galei Excelenței în Afaceri

Gala Excelenței în Afaceri organizată anual de către Camera de Comerț și Industrie Brașov, reprezintă locul de întâlnire al celor mai importanți întreprinzători, oameni de afaceri și factori de decizie din județul Brașov, aducând în prim plan personalități și afaceri de success care au obținut rezultate deosebite în afaceri în ultimii 25 de ani.

Această gală este despre oameni întreprinzători, despre afaceri de succes dar, mai ales, despre perseverență și ambiție.

În data de 29 iunie 2023, într-un cadru de excepție (Complex Favorit, Poiana Brașov) s-a desfpșurat Ediția XVII – a a Galei Excelenței în Afaceri.

În cadrul acestei ediții, Maurer Imobiliare a obținut două disctincții importante:

🏆Premiul pentru INOVAȚIE în dezvoltările imobiliare.

🏆Disctincția pentru cei 12 ani în Topul Național al Firmelor, faza Județeană.

”Transmitem felicitări firmelor nominalizate cu ocazia celei de-a XVII-a ediții a Galei Excelenței în Afaceri, un moment deopotrivă aniversar, dar și de bilanț și ambiție pentru viitor. Comunitatea brașoveană de afaceri își confirmă încă o dată reziliența și capacitatea de adaptare, chiar și în aceste circumstanțe dificile, dovadă fiind numeroasele rezultate pozitive ale proiectelor dumneavoastră.” ( Silviu Costea, Președinte CCI Brașov)

Mulţumim Camera de Comerț și Industrie Brașov pentru recunoaşterea meritelor noastre.

Alte articole/campanii