Blog

Latest News

Maurer Imobiliare, printre laureatii din cadrul Galei Excelenței și Performanței

În cadrul Galei Performanței și Excelenței, desfășurată la Snagov în 6 octombrie, Maurer Imobiliare a obținut 𝐏𝐫𝐞𝐦𝐢𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐄𝐱𝐜𝐞𝐥𝐞𝐧𝐭̧𝐚̆ 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐏𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐮𝐥 𝐝𝐢𝐧 𝐑𝐞𝐚𝐥 𝐄𝐬𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐜𝐮 𝐜𝐞𝐚 𝐦𝐚𝐢 𝐝𝐢𝐧𝐚𝐦𝐢𝐜𝐚̆ 𝐞𝐱𝐩𝐚𝐧𝐬𝐢𝐮𝐧𝐞 𝐥𝐚 𝐧𝐢𝐯𝐞𝐥 𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥.

Gala Performanței & Excelenței este dedicată promovării și recunoașterii personalităților care au dobândit un renume în diverse domenii și care s-au remarcat prin proiectele și activitățile lor deosebite.

”Realitatea pe care o construim este clădită pe visurile oamenilor care au crezut și cred în noi iar promosiunile făcute la început de drum sunt constanta care ne-au menținut pe primul loc în sufletele celor care ne-au oferit încrederea lor. Peste 10000 de visuri transformate în ACASĂ în cele 8 proiecte imobiliare din 6 orașe ale țării în care ne-am pus amprenta (Sibiu, Brașov, Constanța, Târgu Mureș, Cluj și Sighișoara), ira viitorul sună promițător: țintim extinderea noatră la nivel național pentru a duce valorile companiei și în alte orașe ale țării.”

Aceste premii au deja o tradiție și sunt un concept al realizatoarei de televiziune Adela Diaconu, care dorește să aducă în acest fel recunoaștere acelor personalități publice a căror performanță și a căror creativitate a strălucit în domenii precum artele, campaniile sociale și umanitare, sportul, designul vestimentar, beauty, media. De-a lungul celor peste 12 ani de activitate de realizator și producător TV, fosta tenismenă a invitat în emisiunile ei personalități din toate domeniile. În 2010 a organizat prima ediție a Galei, ce reprezinta premiile emisiunii, votate an de an de telespectatori, prin rating și vizualizări.

Alte articole/campanii