Blog

Latest News

Maurer Imobiliare, printre invitații de onoare din cadrul Galei Aniversare a cotidinaului ”Zi de Zi”

Echipa Maurer Residence Târgu Mureș susține presa locală si a fost prezentă la aniversarea a celor 2 decenii de informare, atât prin presa scrisă cat și cea online.

Cu ocazia evenimentului memorabil ce a avut loc joi, 14 martie, CEO-ul grupului Maurer Imobiliare, Sorin Cristea a fost invitat să participe la aniversarea cotidianului local de prestigiu, Zi de Zi.

În cadrul acestei ocazii speciale, 𝐒𝐨𝐫𝐢𝐧 𝐂𝐫𝐢𝐬𝐭𝐞𝐚 a împărtășit perspectivele sale inspirate despre 𝐛𝐫𝐚𝐧𝐝𝐮𝐥 Maurer Imobiliare și despre 𝐜𝐨𝐧𝐜𝐞𝐩𝐭𝐮𝐥 𝐢𝐧𝐨𝐯𝐚𝐭𝐨𝐫 Add Rest și a oferit invitaților o perspectivă asupra 𝐯𝐢𝐳𝐢𝐮𝐧𝐢𝐢 𝐬̦𝐢 𝐯𝐚𝐥𝐨𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 care stau la baza brandului Maurer Imobiliare.

Sorin Cristea a subliniat 𝐚𝐧𝐠𝐚𝐣𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐟𝐞𝐫𝐦 𝐟𝐚𝐭̦𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐜𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐬̦𝐢 𝐢𝐧𝐨𝐯𝐚𝐭̦𝐢𝐞, precum și dorința constantă de a aduce valoare adăugată clienților săi astfel că 𝐌𝐚𝐮𝐫𝐞𝐫 𝐈𝐦𝐨𝐛𝐢𝐥𝐢𝐚𝐫𝐞 reușește să se diferențieze prin abordarea sa inovatoare, integrând tehnologia de vârf și soluțiile de design de ultimă generație în proiectele sale, pentru comunitatea din Târgu Mureș, din poziția unui 𝐣𝐮𝐜𝐚̆𝐭𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐢̂𝐧𝐜𝐫𝐞𝐝𝐞𝐫𝐞 și un 𝐥𝐢𝐝𝐞𝐫 𝐢̂𝐧 𝐢𝐧𝐝𝐮𝐬𝐭𝐫𝐢𝐚 𝐢𝐦𝐨𝐛𝐢𝐥𝐢𝐚𝐫𝐚̆ 𝐝𝐢𝐧 𝐫𝐞𝐠𝐢𝐮𝐧𝐞.

Mai multe detalii AICI

Alte articole/campanii