Blog

Latest News

Maurer imobiliare, premiu special în cadrul Galei Real Estate

Gala Premiilor Real Estate 2021 – pentru recunoașterea performanțelor obținute de jucătorii de pe piața imobiliară

Maurer Imobiliare a participat pe 25 Noiembrie la Gala Premiilor Real Estate 2021, eveniment in cadrul caruia a fost nominalizată printre primii 7 dezvoltatori rezidențiali ai anului și a câștigat premiul special al Galei oferit de Real Estate Magazine cu distincția de cel mai activ dezvoltator rezidențial la nivel regional. Decernarea premiilor a avut loc la Le Chateau, unul dintre cele mai elegante locuri din București destinate evenimentelor festive.

Peste 100 de nominalizați au intrat în competiția care cuprinde 18 categorii. Lista finală de nominalizați a fost decisă pe baza unui proces mixt care a inclus auto nominalizări și propuneri venite din partea echipei editoriale Real Estate Magazine și a membrilor juriului. Obiectivul a fost obținerea unei liste de finaliști care să fie cât mai reprezentativă la nivel național, fiind prezenți atât jucători consolidați cât și companii și executivi aflați în primele etape de dezvoltare.

Datorită experienței și a efortului susținut în acești ani, am reușit să ne poziționăm strategic pe piața imobiliară regională, oferind produse adaptate nevoilor și așteptărilor clienților noștri și să ne adaptăm la schimbările și provocările mediului dinamic în care am devenit un jucător tactic si proactiv.

Compania obține recunoașterea pe piața regională și anul acesta, această performantă datorându-se echipei noastre creative și profesioniste dedicată în permanență îndeplinirii obiectivelor și satisfacerii cerințelor de calitate ale clienților noștri. Mulțumim tuturor pentru tot efortul din acest an plin de provocări și satisfacții și abia așteptăm să demarăm urmatoarele proiecte de amploare pregatite pentru anul viitor.

Suntem mai aproape de visele voastre cu fiecare zi!

Alte articole/campanii