Blog

Latest News

Maurer Imobiliare, premiu special în cadrul Galei Club Antreprenor

Pentru că noi, Maurer Imobiliare, am înțeles că cel mai important lucru într-un business de succes este să perseverezi și să țintești pe cele mai înalte culmi, am obținut Premiul pentru inovație în imobiliare – Apartamente multifuncționaleîn cadrul Galei Club Antreprenor.

Club Antreprenor – revistă de educație, cultură și acțiune antreprenorială a organizat joi, 23 septembrie 2021, ediția a IV-a a Galei Club Antreprenor.

Apartamentele multifuncționale dezvoltate de Maurer Imobiliare reprezintă un concept unic și inovator prin care ne dorim maximizarea spațiului din apartament și creșterea calității vieții într-un spațiu fără limite.

Trecerea de la structuri clasice la apartamente multifuncționale prin integrarea conceptului RoomInnovation reprezintă dovada că am înțeles nevoile oamenilor și am adaptat produsul astfel încât să putem folosi întreg spațiul din apartament în orice moment al zilei.

Tot în cadrul rezistei Club Antreprenor, Simon Maurer, fondator Maurer Imobiliare, a acordat un interviu în care a vorbit despre cifrele care stau în spatele poveștii de succes, dar și despre conceptul unic și inovator RoomInnovation.

Pentru a vedea întreg interviul accesați link-ul de mai jos:

https://www.clubantreprenor.ro/2021/09/23/interviu-cu-simon-maurer-fondator-maurer-imobiliare-avem-nevoie-de-curaj-ca-sa-gandim-sa-vorbim-sa-cream-sa-visam/

Suntem recunoscători și totodată mândri de meritele noastre, iar toate aceste merite nu s-ar fi concretizat dacă nu ar fi existat cele peste 9000 de familii fericite care astăzi spun cu drag ACASĂ unui apartament dezvoltat de Maurer Imobiliare.

Alte articole/campanii