Blog

Latest News

Maurer Imobiliare, partener de încredere ACOR 2019

De-a lungul timpului, prin proiectele noastre de suflet am reușit cu pași mărunți, dar siguri, să construim mai mult decât #Visuri, am constuit o comunitate extinsă și foarte unită. Anul 2019 a adus cu el forțe proaspete, așa că ne turăm toate motoarele la maxim și continuăm să demarăm proiecte noi și ne implicăm activ în diverse activități.

În perioada 17-20 februarie 2019, Maurer Imobiliare a susținut evenimentul ACOR – Asociația Comunelor din România, în calitate de partener și sponsor. Am avut plăcerea de a prezenta proiectele pe care le dezvoltăm în cele 5 județe ale țării (Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca, Târgu Mureț, Constanța), inovațiile pe care le aducem pe piață și avantajele achiziționării unei locuințe aflate sub semnătura Maurer Imobiliare. Ne mândrim cu faptul că mai bine de 500 de primari din România și peste 100 de membrii ai Administrației și Guvernului au luat parte la acest eveniment.
La final ce a contat cel mai mult pentru noi, au fost zecile de discuții înteresante pe care le-am purtat, prieteniile pe care le-am legat și faptul că am reușit să reunim oameni deosebiți, din zone și comunități diferite, într-o atmosferă caldă și prietenoasă, toate într-un singur loc. Suntem un partener de încredere, iar pe viitor, ne propunem să susținem cât mai multe proiecte împreună!

Alte articole/campanii

8000