Blog

Latest News

Maurer Imobiliare, parte din povestea #BrasovHeroes 2023

Anul trecut a fost prima noastră experiență la Braşov Heroes și pentru ca ne-a plăcut, dar mai ales pentru ca rezonam cu obiectivul acestui eveniment, am fost și în acest an #EroideBrașov și am facut parte, cu bucurie și cu succes, din povestea Brașov Heroes.

Brașov Heroes doar în câteva cuvinte înseamnă Comunitatea UNITĂ pentru BINE.
Iar mai exact, Brașov Heroes este un program de atragere de fonduri pentru 12 cauze selectate din comunitate.
Prin cursa cu obstacole a comunității, brașovenii se întâlnesc, aleargă, donează şi, astfel, prin implicarea fiecărui #eroudebrasov se strang fonduri pentru cauzele participante.

Anul acesta, un număr de 44 de persoane au spus Da provocării de a se aventura în cursa de 6 km cu obstacole și împreună să formam echipa Maurer Imobiliare.
Pentru noi, ca echipa, este un fel de team-building, un moment prielnic pentru a întări echipa și a demonstra că ajutorul echipei este cheia pentru a putea depăși obstacolele și a face fata provocărilor, însă, mai important decât latura competitivă a acestui eveniment, este că AZI suntem #ÎMPREUNĂ pentru a susține #comunitatea la Brașov HEROES, ajunsă la ediția aniversară #10.

Din 24 de companii, Maurer Imobiliare s-a clasat pe locul 5 reusind sa mobilizeze 44 de oameni sa particupe la cursa cu obstacole si devenind astfel donatori activi catre cauzele selectate.

Din punct de vedere competitional, din 50 de echipe participante la cursa de 6 km, echipa Maurer Imobiliare a ocupat prima pozitia a clasamentului (la fel ca si anul trecut).

Așadar, anul viitor ne pregătim încă o dată pentru o aventură plină de energie și inspirație. Acest eveniment va continua să ne ofere oportunitatea de a ne testa limitele, de a ne conecta cu alți alergători pasionați și de a face o diferență în comunitatea noastră.

Mândri că am fost un exemplu pentru comunitate… un exemplu de mobilizare , un exemplu de umanitate, un exemplu  de determinare si vointa.

Așteptăm cu nerăbdare să ne revedem acolo și în 2024!

Alte articole/campanii