Blog

Latest News

Maurer Imobiliare, de 10 ani în topul celor mai importante business-uri din județul Brașov

 

Camera de Comerţ şi Industrie Braşov a organizat în data de 8 iulie  într-o locație de excepție, cea de-a XV-a ediţie a galei “Premiile Excelenţei în Afaceri”, ocazie cu care au fost evidenţiate rezultatele financiare şi performanţele economice înregistrate de companii braşovene pe parcursul ultimilor 30 de ani.

Maurer Imobiliare a obținut două distincții importante care dovedesc faptul  că într-o perioadă atipică, am găsit forța de a ne adapta și de a genera schimbare.

 

În calitate de dezvoltator, am reușit să ne punem amprenta atât pe piața imobiliară locală,  cât și pe piețele imobiliare din alte orașe importante ale țării, iar roadele muncii noastre nu au trecut neobservate. De 10 ani ne aflăm în topul business-urilor de succes de pe plan  local iar acest lucru ne oferă  încrederea că suntem pe drumul cel bun și ne dă impulsul să continuăm cu mai mult având și

A doua disctincție vine ca o recunoaștere a eforturilor pe care le-am întreprins într-un an atipic (2020) și pentru faptul că am reușit să facem față provocărilor. Anul 2020 este un an pe care îl marcăm cu roșu pe harta evoluției noastre pentru trecerea de la apartamente clasice la apartamente multifuncțioanle prin integrarea conceptului RoomInnovation în cadrul proiectelor dezvoltate de noi.

RoomInnovation este un proiect inovator care vizează maximizarea spațiului din locuință prin integrarea conceptelor RoomInnovation Wall și RoomInnovation Bed. Acest proiect contribuie la creșterea calității vieții oferind un spațiu fără limite.

 

Suntem mândri de evoluția noastră de până acum și suntem încrezători că, mai presus decât forța, determinarea și implicarea umană răspunzătoare pentru ceea ce suntem noi în momentul de față este forța Divină. Pentru oricare pas pe care l-am făcut înainte îi suntem pe deplin recunoscători divinității. Fără credință nimic nu ar fi fost posibil.

 

Alte articole/campanii