Blog

Latest News

Maurer Imobiliare, compania cu ”Cea mai mare investiție în piețele locale în anul 2023”

În data de 17 mai, am fost prezenți la Gala Imobiliare.ro AWARDS, organizată de Imobiliare.ro, în cadrul căreia am fost desemnați compania cu CEA MAI MARE INVESTIȚIE PE PIEȚE LOCALE în anul 2023.

Anul 2024 este al IX-lea an al Imobiliare.ro AWARDS. Pornită ca o recunoaștere a partenerilor Imobiliare.ro care aveau rezultate deosebite, azi Imobiliare.ro AWARDS aduce în aceeași sală membri marcanți ai pieței imobiliare.

Această ediție a avut loc la Nord Events Center by Globalworth, schimbând locația clasică spre cea mai tehnologizată sală din București. Juriile au fost diferite și echidistante, ca și până acum, iar întreg procesul a fost unul gratuit. Această gală a avut ca principal scop recunoașterea meritele celor mai buni actori din piața imobiliară iar noi suntem mândri că ne-am aflat prin companiile desemnate câștigătoare .

În calitate de dezvoltator, am reușit să ne punem amprenta atât pe piața imobiliară locală  cât și pe piețele imobiliare din alte orașe importante ale țării, iar roadele muncii noastre nu au trecut neobservate.

”Orașele în care, noi, Maurer Imobiliare ”contruim visurile românilor”, vor purta la nivel national amprenta noastră, prin proiectele pe care le demarăm, care transpun întru totul valorile pe care le-am promovat încă de la primul proiect pe care ne-am pus semnătura.”, Sorin Cristea, în calitate de CEO al companiei Maurer Imobiliare.

Azi, la 17 ani de la debutul nostru pe  acest segment de piață, numărăm peste 11500 de apartamente vândute, în cadrul a 9 proiecte imobiliare dezvoltate în 6 orașe ale tării…iar povestea noastră merge mai departe. S

”Suntem mândri de evoluția noastră de până acum și sunt încrezători că, mai presus decât forța, determinarea și implicarea umană răspunzătoare pentru ceea ce suntem noi în momentul de față este forța Divină. Pentru oricare pas pe care l-am făcut înainte îi suntem pe deplin recunoscători divinității. Fără credință nimic nu ar fi fost posibil.” – Simon Maurer, fondatorul companiei Maurer Imobiliare.

Alte articole/campanii