Blog

Latest News

Maurer for Life – gust, culoare și sănătate la farfurie

 

Începând cu luna iulie a acestui an, restaurantul cu specific vegan Maurer for Life  din cartierul Avantgarden 3 și-a deschis porțile pentru toți cei dornici să servească o ”farfurie sănătoasă”.

Restaurantul nostru reprezintă o alternativă sănătoasă pentru servirea mesei atât pentru locuitorii acestui cartier cât și pentru brașoveni din toate părțile orașului. Cadrul în care este servită masă este foarte prietenos, restaurantul are o capacitate de cca. 60 de persoane fiind alcătuit dintr-o zonă interioară dar și o terasă care oferă o notă în plus de relaxare și destindere.

Clienții sunt întâmpinați cu o atmosferă plăcută, cu o muzică ambientală și alimente vegetariene gătite pe baza rețetelor înţelept concepute, care îmbină conservarea proprietăţilor nutritive dar şi savoarea.

Restaurantul funcționează pe bază de ”meniul zilei” prestabilit având prețul de 25 de lei/meniul, care poate fi servit în intervalul 12:00 – 18:00. ”Meniul zilei” este afișat pentru întreaga săptămână și este format din supă/ciorbă, fel principal, salată și pâinici cu semnințe. Acest meniu este completat cu diverse sortimente de limonade (cu mentă, mure, ghimbir, afine) precum și diverse deserturi care încântă atât gustul  cât și privirile (tarte și torturi cu fructe de sezon, strudel cu mure, prăjitură Snickers, biscuiți cu unt de cocos).

”Meniul zilei este delicios, atat eu cat si familia mea am savurat bucatele pline de gust si calitate un meniu a fost ideal pentru doi copii, dupa 3 ore de joacă, și pentru mine pe langă ei 👍Raport calitate/ pret – EXCELENT !!! Se simt mainile dibace si pline de dragoste pentru bucătărie in bucatele gustate. Felicitări! ”, este recenzia unui client lăsătă pe pagina de Facebook a restaurantului.

Acest restaurant deschis în mijlocul cartierului Avantgarden3 este un proiect implementat și susținut de noi, Maurer Imobiliare, și vine ca o completare a gamei largi de servicii de proximitate care există în acest cartier.

”Linia pe care am mers de la început și pe care am urmat-o întocmai până în acest moment a fost să oferim clienților noștri mai mult decât o casă. Ne-am dorit să le oferim apartenența la o comunitate, să ne implicăm activ în viețile oamenilor. Inaugurarea restaurantului vegan este o altă dovadă importantă că elemente precum resposabilitatea socială și orientarea către un stil de viață sănătos fac parte din obiectivele noastre la nivel de dezvoltare.”, declară Marius Creța, managerul proiectului Avantgarden3 Brașov.

 

Alte articole/campanii

8000