Blog

Latest News

Lansare Showroom-uri Maurer Residence Constanta

Începând din acestă lună, am demarat un nou serviciu post-vânzare prin care dorim să ajutam atât clienții noi veniți, cât și pe cei deja existenți. Suntem o comunitate unita, unde peste 388 de familii si-au gasit locul pe care sa il numeasca ACASA si venim in intampinarea lor cu noi facilități.

Este vorba despre serviciul de design interior, care are scopul de a aduce inspirație celor care vor să pună amprenta stilului personal în amenajarea locuinței. Indiferent dacă te-ai mutat recent în complex sau ai luat deja pulsul comunității noastre, serviciul de design interior îți va aduce inspirația de care ai nevoie, pentru a-ți transforma locuința într-o locuință de vis.

Pentru a-ți face o idee despre cum arată un apartament complet mobilat și utilat după inspirația noastră, am creat două showroom-uri pe care le poți vizita oricând. Astfel, vei intra în atmosfera unei case primitoare, liniștitoare și care îți oferă tot confortul.

Primul proiect îl reprezintă un apartament de 2,5 camere. De ce 2,5 camere? Jumătatea de camera este mobilată cu un pat, birou și mobilier ce poate deservi ca spațiu intim de care are nevoie un copil sau un adolescent. Este mobilat în stil modern, cu elemente ce îmbină perfect culorile intense cu cele blânde, având ferestre mari care lasă lumina naturală să transforme locul în unul relaxant.

Cel de-al doilea showroom pe care l-am pregătit pentru a experimenta atmosfera de casă nouă este un apartament de tip studio. Are toate elementele pe care un student sau un cuplu tânăr le poate îndrăgi. Culori vii, lumină naturală din belșug, dar și inserții de led-uri ce dau un efect aparte. Este un apartament open space, care te invită să petreci cât mai mult timp împreună cu persoana iubita. Elementul care ne-a fermecat și care dă un aer industrial studio-ului este cărămida naturală care îmbracă o parte din pereți și lustrele metalice așezate pentru a reda în cameră o lumină cât mai omogenă.

Acum că ți-ai făcut o idee despre cum putem reda un ambient primitor și în casa ta, află că serviciul de design interior oferit de noi este unul flexibil, în care tu ne spui viziunea ta, iar noi promitem că vom găsi cea mai bună variantă pentru tine, din punct de vedere al raportului calitate/preț.

Te ajutăm să folosești tot spațiul disponibil din apartament într-un mod creativ, unic și potrivit gusturilor tale.

Mai multe detalii poți obține la birourile noastre din Str. Milano Nr. 21, la numărul de telefon 0728 111 777 sau accesând www.maurerconstanta.ro

 

Alte articole/campanii

8000