Blog

Latest News

JURNAL DE ȘANTIER – Maurer Residence Constanța

Maurer Residence Constanța – Continuăm să construim, indiferent de provocări !

În fiecare zi, pe șantierul Maurer Residence Constanța, echipele noastre de specialiști transformă zecile de planuri tehnice, schițe arhitecturale și proiecte de inginerie, în clădiri, locuințe, zone de agrement, parcări și multe alte facilități pe care complexul nostru rezidențial le va pune la dispoziția locuitorilor săi. Adică în ceea ce va deveni ACASĂ pentru toți aceia care ne-au ales și continuă să o facă.

Zi de zi, chiar și în această perioadă dificilă pentru toată lumea, lucrările și-au continuat cursul firesc pentru că ne dorim să vă putem oferi locuințe de calitate și un cartier pe măsura așteptărilor. Din acest motiv am ales să ne facem treaba indiferent de provocări și să respectăm toate valorile în care credem și care ne definesc.

Tot ceea ce ne-am propus de la bun început continuăm să implementăm, astfel că provocările tehnice își găsesc, zi după zi, cele mai bune soluții pentru a nu ne abate în niciun fel de la planul inițial, inovator și profesionist.

Fundațiile clădirilor noastre au fost proiectate să asigure o rezistență sporită, fiind realizate la adâncimi impresionante, de circa 9 m, pe perne de loess și de piatră spartă. Utilajele moderne de compactare, complet automatizate, pe care le folosim, asigură demersul optim pentru realizarea acestui produs, tocmai pentru ca orice compromis să fie evitat.

Exigențele proiectanților sunt respectate cu rigurozitate și în ceea ce privește realizarea parcărilor subterane. Astfel, parcările subterane se construiesc pe unul sau două niveluri, pe toată suprafața ansamblurilor de 2 sau 4 blocuri, dar și a zonei dintre blocuri.

Siguranța locuitorilor Maurer Residence Constanța a fost o prioritate de la bun început și se reflectă deopotrivă în calitatea pe care o oferim, în grija cu care ne alegem materialele folosite, în rezistența construcțiilor și în dotările spațiilor, dar și în ceea ce privește sistemele de alarmă pe care le montăm. Sistemele moderne de detecție și alarmare pe care le folosim asigură protecția optimă în cazul incendiilor și dispun de funcții programabile, funcții de înregistrare a evenimentelor și retranslații automate interne și externe pentru ca organele de supraveghere și intervenție să poată interveni în cel mai scurt timp.

Iar fiindcă asigurarea confortului se numără printre cele mai importante obiective, toți profesioniștii implicați în proiectul nostru au conlucrat pentru a-ți oferi gradul de confort pe care ți-l dorești. Astăzi lucrările sunt executate cu grijă pentru a-ți oferi toate facilitățile de care ai nevoie. Păstrăm distanțe mari între clădiri, poziționăm blocurile în așa fel încât să ai vedere laterală către lacul Siutghiol, și ne asigurăm că designul clădirilor va încânta orice privire. Tocmai pentru ca tu să poți beneficia de stilul de viață pe care ți-l dorești.

Ne dorim să îți oferim tot ce este mai bun și muncim în fiecare zi pentru ca acest lucru să devină realitate!

 

Jurnal de șantier întocmit în data de 5 mai 2020 cu privire la stadiul lucrărilor pentru imobilele din faza 2 a proiectului Maurer Residence Constanța.

 

 

Alte articole/campanii

8000