Blog

Latest News

JURNAL DE ȘANTIER – Maurer Residence Constanța

Continuă lucrările pentru blocurile B6, B7, B8, B9, B10, acestea fiind acum în diferite stadii de execuție, astfel:

Blocul B6:
Lucrările de tencuială interioară sunt finalizate, iar lucrările de glet sunt realizate in proportie de 80%. Pereții sunt vopsiti în proporție de 50%. Lucrările cu placări ceramice la interior sunt executate în proporție de 80%. Montarea parchetului este realizata in proportie de 50%. Aparamentele de la Parter-Etaj 4 sunt finalizate in proportie de 95%.

La exterior lucrările de tencuire și placare cu vată minerală în proporție sunt în proporție de 95%. Aplicarea fatadei decorative este executata în proporție de 50% iar montarea fatadei ventilate in proportie de 20% Balcoane sunt placate cu gresie în proporție 20%. Lucrările de instalații electrice si sanitare din apartamente realizate în proporție de 60%.

Blocul B7:
Structura de rezistență si lucrarile de compartimentarea sunt finalizate. Din lucrările de tencuiala interioară sunt realizate 20% din lucrări. Lucrările de instalații electrice si sanitare de pe pardoseala sunt realizate în proporție de 30%. Sunt turnate 15% din sapele de pe etaje.

La exterior lucrarile de hidroizolatie si de turnare a sapele pe balcoane sunt finalizate. InstalatiIle de pe fatada sunt realzate in proportie de 80%. Au inceput lucrarile la termosistem.

Blocul B8:
Structura de rezistență si lucrarile de compartimentarea sunt finalizate.

La exterior lucrarile de hidroizolatie pe balcoane sunt realizate in proportie 50%. Instalatiele de pe fatada sunt montate in proportie de 20%.

La subsolurile B5-B8: 90% din pereti au fost tencuiti. Compartimentarea subsolurilor este realizata in proportie de 90% iar montarea boxelor in proportie de 50%.

Tronsoanele T1 si T2:

Structura de rezistenta la T2 este finalizata iar la T1 lucrarile sunt realizate in proportie de 75%.

La blocurile B9 și B10 au fost finalizate toate lucrările de excavații. Pernă de piatră spartă finzalizată 100%, stratul de egalizare din beton peste perna de piatră finalizat 100%.

Alte articole/campanii

8000