Blog

Latest News

JURNAL DE ȘANTIER – Maurer Residence Constanța

În acest moment continuă lucrările pentru blocurile B6, B7, B8, B9, B10, acestea fiind acum în diferite stadii de execuție, astfel:

Blocul B6: Din lucrările de tencuială interioară au fost realizate în jur de 98%, iar lucrările de glet 80%. Pereții au fost vopsiti în proporție de 50%. Lucrările de placări ceramice la interior sunt executate în proporție de 70%. Montarea parchetului este realizat in proportie de 40%. Aparamentele de la Parter-Etaj 3 sunt finalizate in proportie de 95%.

La fațada au fost realizate lucrările de tencuire și placare cu vată minerală în proporție de 95%. Aplicarea fatadei decorative si montarea fatadei ventilate au fost executate în proporție de 20%. Balcoane au fost placate cu gresie în proporție 30%. Lucrările de instalații electrice si sanitare din aparatemnte realizate în proporție de 50%.

Blocul B7 – Structura de rezistență și zidăria sunt realizate în procent de 100%. Din lucrările de tencuiala interioară au fost realizate în jur de 20% din lucrări. Lucrările de instalații electrice si sanitare sunt realizate în proporție de 30%.

Blocul B8: Structura de rezistență finalizată 100% iar lucrările de zidărie finalizate 95%.”

La blocurile B9 și B10 au fost finalizate toate lucrările de excavații. Pernă de piatră spartă finzalizată 100%, stratul de egalizare din beton peste perna de piatră finalizat 100%.

Alte articole/campanii

8000