Blog

Latest News

JURNAL DE ȘANTIER – Maurer Residence Constanța

Jurnal de șantier întocmit în data de 9 iulie 2020 cu privire la stadiul lucrărilor pentru imobilele din cadrul proiectului Maurer Residence Constanta

În acest moment, apartamentele din blocul B5 sunt aproape gata pentru a fi predate către beneficiari.

În paralel, continuă lucrările pentru blocurile B6, B7, B8, B9, B10, acestea fiind acum în diferite stadii de execuție, astfel:

Blocul B6: Din lucrările de tencuială interioară au fost realizate în jur de 70%. Șapele sunt realizate în proporție de 85%, iar lucrările de glet 60%.  Pereții au fost reparați și șlefuiți  în proporție de 45%. Lucrările de placări ceramice la interior sunt executate în proporție de 40%.

La fațada au fost realizate lucrările de tencuire și placare cu vată minerală în proporție de 50%. Balcoane  au fost hidroizolate în proporție 80%. Lucrările de instalații electrice, sanitare, termoventilatie realizate în proporție de 90%.

Blocul B7 – Structura de rezistență și zidăria sunt realizate în procent de 100%. Din lucrările de tencuiala interioară au fost realizate în jur de 20% din lucrări.

Blocul B8: Structura de rezistență finalizată 90%, lucrările de zidărie finalizate 50%.

La blocurile B9 și B10 au fost finalizate toate lucrările de excavații.  Pernă de piatră spartă finzalizată 100%, stratul de egalizare din beton peste perna de piatră finalizat 100% pentru blocul B10 a fost finalizată, iar la blocul B9 lucrările de excavație 100%, iar perna de piatră spartă este în curs de execuție 50%.

Alte articole/campanii

8000