Blog

Latest News

JURNAL DE ȘANTIER – Maurer Panoramic

Maurer Panoramic are cea mai complexă și mai adâncă fundație pentru o clădire rezidențială și de birouri din România. În unele zone, aceasta are adâncimea de -22,4 metri. În luna august, pe șantierul proiectului Maurer Panoramic au continuat lucrările pentru fundații speciale, cu turnarea radierului general.

Primul plot de radier s-a turnat într-o singură zi, cu efortul a 15 ingineri și 40 de muncitori: 1350 mc de beton, pe o suprafață de 800 mp, armat cu 200 de tone de oțel-beton.

În luna septembrie, se continuă lucrările la substructură, cu execuția diafragmelor, în ambele corpuri de clădire. În această perioadă, se lucrează la fundația aferentă parcărilor automatizate, din subsolul -5. 5 niveluri de parcări subterane -3 clasice și 2 automatizate – vor deservi nevoile proprietarilor, contribuind la confortul și la siguranță acestora.

Sistemul de parcări automatizate este corean, unic în România și primul proiect de anvergură din Europa al companiei AJ Automated Parking Systems, fiind instalat de Technolights Serv.

De asemenea, sunt în curs de finalizare lucrările de proiectare (arhitectură, structură, instalații, parcări automatizate).

Alte articole/campanii

8000