Blog

Latest News

Jurnal de șantier (Maurer Panoramic, luna iunie)

A început o nouă fază de execuție pentru proiectul Maurer Panoramic. Implementarea a presupus o retehnologizare a proiectului inițial, în conformitate cu ultimele tendințe de la nivel mondial.

Proiectul rezidențial din Piața Abator, îmbunătățit prin soluții tehnice de ultimă generație, este menit să sporească gradul de confort al proprietarilor și să ofere un standard de viață superior. Astfel, Maurer Panoramic devine un reper la nivelul construcțiilor de mare înălțime din România.

Faza de execuție va continua, urmând noile coordonate tehnice. Până în această fază, a existat o colaborare de succes cu compania Terratest Geotehnic SA. În următoarea etapă, colaborarea continuă cu compania SBR Soletanche Bachy Fundații SRL.

Mulțumim clienților noștri pentru înțelegere și îi asigurăm de faptul că depunem toate diligențele necesare pentru respectarea termenelor de predare, asumate prin contracte. În plus, începând din această vară, clienții vor putea vedea materialele premium folosite la finisarea apartamentelor, la showroom-ul care va fi inaugurat chiar pe șantierul proiectului.

Alte articole/campanii

7000