Blog

Latest News

Jocuri de vacanță

„Nu ne oprim din joacă atunci când îmbătrânim, ci îmbătrânim când încetăm să ne mai jucăm” – George Bernard Shaw

Duminică 28 iulie, între orele 10.00 – 13.00, noi, echipa Maurer Residence Târgu Mureș, am fost gazda evenimentului Jocuri de vacanță.

Zeci de familii din Târgu Mureș au acceptat provocarea și invitația noastră la joacă și au venit cu mic cu mare pe terasa Luar, să se relaxeze prin joc și joacă în familie. La ceasul dimineții nu a lipsit aroma de cafea și nici limonada răcoroasă, care au încântat simțurile celor prezenți.

Timp de trei ore ne-am jucat. Coechipierul nostru de joacă a fost echipa Le & Le Games – Clubul tău de familie. Sub deviza Dare to play?!, ei ne-au pus la dispoziție și ne-au prezentat pe rând o mulțime de jocuri pentru toate vârstele și gusturile: jocuri de strategie, jocuri de memorie, de logică, jocuri de îndemânare şi de fantezie. Am ascultat cu atenție regulile de joc și am testat fiecare joc.

Am invitat-o alături de noi și pe Ivona (Ivona’s Magic Colors), care a pictat obrăjorii și mânuțele celor mici, așezând pe chipul lor un zâmbet larg drept mulțumire.

A fost o încântare să ne petrecem o duminică însorită alături de prieteni, să ne jucăm și să ne relaxăm pe terasa Laur, sub umbreluțe colorate care ne-au protejat de soare. A fost o zi colorată la propriu: copii veseli, părinți relaxați cu chef de joacă, soare și limonadă savuroasă.

Cei mai norocoși dintre participanți au câștigat la tombolă unul din premiile oferite de organizatori:  trei jocuri oferite de Maurer Residence Târgu Mureș și două abonamente de familie cu două intrări, oferite de echipa Le & Le Games.

Alte articole/campanii

8000