Blog

Latest News

Maurer Imobiliare sustine Iron Dragons

O luna buna se cunoaste de pe intai, sau daca o incepi la Iron Dragons, cel mai tanar festival al Brasovului.

Ne implicam mereu acolo unde se intampla ceva benefic pentru urbea noastra si nu am facut exceptie nici de aceasta data. Am fost alaturi de cei care au gandit conceptul Festivalului Iron Dragons si ne-am bucurat impreuna de energia si vigoarea momentului.

Am pus la dispozitia publicului participant un loc de relaxare pentru a se bucura in tihna de muzica buna si surprizele puse la dispozitie de organizatori.

Duminica, la showul aviatic, am confectionat avioane de hartie impreuna cu cei mici, le-am dat aripi sa zboare si am colorat dragoni, am lasat copilaria sa zburde în voi si ne-am bucurat impreuna de vremea  frumoasa a inceputului de vara.

 

Festivalul aeronautic de la Ghimbav a debutat sub sloganul ”Unde suntem multi, aeroportul se construieste!” si a fost sustinut de mai multe institutii, autoritati publice si parteneri din mediul de afaceri brasovean.  Au fost alaturi Academia Fortelor Aeriene ”Henri Coanda”, Aeroclubul Romaniei, Consiliul Judetean si Inspectoratul Scolar Judetean Brasov, precum si primaria Ghimbav.

Maurer Imobiliare sustine festivalul Iron Dragons

Impreuna, construim un Brasov frumos!

 

Alte articole/campanii

7000