Blog

Latest News

Ionuț Popa, portretul unui CAMPION prin ochii noștri. Mai puternici ÎMPREUNĂ.

Știm ce înseamnă să visezi mult și măreț, dar la fel de bine cunoaștem câte provocări pot apărea pe drumul  parcurs către îndeplinirea unui vis măreț.

Sportivul Ionuț Popa ne-a inspirat profund, iar decizia de a-i fi alături în călătoria sa către cucerirea celor mai înalte culmi a fost una rapidă, pentru că, de la primul contact cu el, am găsit în el calitățile necesare unui campion. Am simțit determinarea și voința sa, am văzut  pasiunea pe care o are pentru kickboxing și am descoperit un psihic puternic într-un corp la fel de puternic.

Dar, mai presus de toate, am simțit dorința sa arzătoare de a ajunge sus, de a depăși orice obstacol pentru a-și îndeplini visul. Parcursul său până în acest moment a fost unul glorios, presărat cu multe rezultate remarcabile, iar ascensiunea sa este evidentă. Dincolo de calitățile pe care un sportiv de performanță le deține în mod natural și le dezvoltă prin muncă asiduă, este esențial la acest nivel să simtă sprijin și susținere. Acest sprijin îi oferă echilibru, iar noi, MAURER IMOBILIARE, dorim să îi fim alături și împreună să atingem cele mai înalte culmi. Pentru că ÎMPREUNĂ suntem mai PUTERNICI.

 Ionuț Popa este cel mai bine cotat sportiv de kickboxing la categoria ușoară.

Originar din Brașov, sportivul român este poreclit “Pădurarul” în ring deoarece a terminat un liceu de silvicultură și trebuia să urmeze o carieră în acest domeniu. „După ce am câștigat primele meciuri de kickboxing, am decis că acesta este drumul meu. Am 25 de ani, am tot drumul înainte, sunt sigur că voi ajunge acolo unde mi-am dorit prin multă muncă și sacrificii”, a spus Ionuț Popa.

În data de 7 iunie a avut loc cel mai prestigios turneu de evenimente de lupte din România – Gala Dynamite Fighting Show la TeraPlast Arena în Bistrița. În cadrul acestei gale, Ionuț Popa a fost desemnat să lupte pentru centura intercontinentală ISKA, având parte de un adversar redutabil. Marocanul Odris Ramzi ocupă locul 1 în clasamentul ISKA, iar în 46 de meciuri a strâns 43 de victorii. Partida s-a încheiat după doar o rundă, iar după această victorie Ionuț a fost desemnat noul campion intercontinental ISKA, fiind considerat cel mai bun kickboxer la categoria sa, 65 de kg.

Ionuț Popa a venit la Gala Dynamite Fighting Show după o serie spectaculoasă de victorii, reușind să câștige inclusiv un turneu piramidal în Italia în urmă cu o lună și jumătate.  Ionuț a triumfat la Roma, în Italia, unde a participat la un turneu devenind campionul mondial la categoria 65 kg Fight Clubbing, cea mai tare promoție din Europa.

Deși are numai 25 de ani și o întreagă carieră înainte, Ionuț Popa a demonstrat o dedicare și un talent deosebit, reușind astfel să își consolideze locul printre elitele kickboxing-ului national și nu numai.
Printre cele mai notabile realizări ale sale se numără:
Ashihara Karate Național Champion -2015
W.F.C.A Champion 2019
Finalist Dynamite Fighting Show -2021
Fight Clubbing Word Champion -2024
I.S.K.A Intercontinental Champion- 2024
Acestea sunt doar câteva dintre realizările remarcabile ale lui Ionuț Popa, un sportiv care continuă să inspire prin pasiunea și determinarea sa.

 Noi, Maurer Imobiliare,  suntem mândri să fim parte din această poveste în care AMBIȚIA, MUNCA și DETERMINAREA de a continua indiferent de greutăți reușesc să devină aliații perfecți pentru ASCENSIUNE spre performanță la cel mai înalt nivel.

Alte articole/campanii